Planeringarna

Erika: Mina föräldrar med familjer kommer hit på morgonen, sen sitter vi på tåg i närmare 3 timmar för att fira hos Oscars familj under kvällen.

Anneli: Självklart, vad annars? Håller tummarna för att du är bättre imorgon! Och kul att du är inne och hinner kommentera också!

Hanna: Jag vet, jag är dålig. Saknar dig och dina inlägg så mycket! Men jag har i alla fall hunnit skriva på Facebook? Annars har jag inte suttit här så möe, varken idag eller under veckan som gått...





Först vill jag bara säga:
ETT JÄTTE MEGA, SUPER STORT GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA HANNA SOM IDAG FYLLER 25 ÅR!!! GRRRATTIS HANNA!!
Hoppa in och läs hennes blogg HÄR: www.jasas.se


Och nu:
Jajjemen, hälften av paketen är inslagna, halva lägenheten är städad, hälften av all mat är handlad. Inte dåligt må jag säga!
Det blir ju jul i detta hus också, skulle jag tro. Och har vi att göra, är det bara som Oscar så fint förklarade förut: "Det kallas uppesittare eftersom man ska kunna sitta uppe och fixa sånt här inför julafton" och jag är nog villig att hålla med.
Här ska bakas pepparkakor och kladdkaka innan dagen är slut. Vi ska göra köttbullar och (den färdig kokta) skinkan. Så trött jag blev, hehe. Men täcket och kuddarna är tvättade, så mysigt och gosigt! Kommer bli så gott att lägga sig där ikväll!
Kanske borde fota hur det ser ut i köket nu, kaos typ. Fast njae, jag gör nog inte det.

Nae. Nu ser jag lite fram emot morgondagen, lite i alla fall.
Runt 9.30-10-tiden bör dom väl dyka upp, folket. Kommer alla med blir vi totalt åtta pers med mig och Oscar och det känns ju rätt lagom och bra. Så käkar vi frukost, så vi får mat i magarna innan vi åker.
Sen blir det väl att öppna paket medans kaffet kokas och fika lite innan vi åker.
Vid 12.45 går tåget, tuff tuff tuff. Nästan tre timmar senare är vi framme där svärmor möter oss innan vi åker vidare hem till Malin och firar jul. Påminde mig om att vi måste hämta alla väskor att packa julklapparna i också... Ja.

Så där har vi lite av vad vi planerar för dagen och morgondagen. Sen sover vi ju hos Malin till juldagen, och är hemma sent på kvällen och sen jobbar jag annan dagen, så vi får väl se hur mycket bloggande det blir.
Om inte annat har jag ju mobilen, om jag känner för det.
Tänkte skrivit god jul, men nae jag får komma in i alla fall en gång till och skriva det!!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Klart jag hinner dyka in här och kommentera, (är ju "fri" från lunar t ex ;p ) Nej, det hade jag nog hunnit ändå. Jag måste ju hålla koll på vad du har för dig ;) Låter som att ni fått mkt gjort idag!

2008-12-23 @ 20:21:23
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0