Trött, igen..?

Så trött man kan vara! Haha, känns som jag alltid skriver att jag är trött, men jag är ju det! Jag har "kollat upp" att nu 21.00 börjar Från koja till slott, det ska jag titta på i en timme och sen nana! Kvällen är räddad, det är snart dags att sova.
Vi såg faktiskt klart Star Wars I ikväll. Måste säga att den var väldigt dålig. Dom första, äldsta, var mycket bättre. Oscar säger i och för sig att denna är den sämsta, så vi får väl hoppas att dom två andra blir bättre. Kände inte att det var så stor mening att spela heller då när jag var så trött, fokuserade liksom inte alls.

Bidde inget med att ha Anton här idag. Dels så hörde aldrig hon av sig som styr över jippot (mamma fick sen reda via nån annan som ska med att det är tisdag som gäller) och dels så mår inte lille korven så bra.
Igår när mamma skulle hämta honom från fritids (stora killen nu!!!) Så hade han åkt rutchkana i soffan(?) och åkt ner och slått i tänderna i bordet. En tår hade ramlat ner för kinden men han sa inget. Hans smärttröskel är ju högre än högast!
Så på kvällen när svullnaden lagt sig hade mamma sett att en framtand blött, så hon ringde en jourtandläkare som tyckte dom skulle ringa tandläkaren idag. Dom tittade på honom och sa att det såg bra ut men att man ändå får hålla koll så det inte blir infekterat eller nåt.
Och så lagomt till när hon skulle lämna honom på fritids skulle jag till bussen så vi hann mötas, han ser ut som en Kalle Anka!! Haha, han såg lite förskräkt/ledsen ut när jag sa det, men när mamma sa att det var en söt Kalle Anka blev det bättre.

Och apropå hans smärttröskel. När han var två år ramlade han, kommer inte ihåg om det var från matstolen eller nåt sånt. Sa inget så ingen trodde det var nån fara. Sen när dom skulle äta så typ "fjompade" han sig och åt inte, till slut kastade han iväg gaffeln för han blev så arg eftersom det inte funkade.
Då hade dom tittat på hans arm och sett att den såg konstig ut och han fick åka in och röntga. Armen var bruten! Inte undra på att han inte kunde spetsa maten med gaffeln med en bruten arm! Men ungen sa ju inget när han ramlade, så hur skulle man veta? Helt sjukt faktiskt.
Lite farligt ändå, när det händer sånt så vet man ju inte. Och tänk en själv om man antingen drämmer i tänderna så, eller ramlar och bryter armen, så man lipat då. Och han fäller en liten tår. Jisses.

Åhå, så jag glömt! Jag fick världens överraskning idag när jag kom hem! KÖKSLUCKORNA HAR KOMMIT!!! Han från Peab har jagat oss i ett par dagar men han ringer bara på mobilerna och dom har vi inte på oss hemma. Så hade han bara stått här utanför idag och frågat om han kunde fixa det. Självklart, kom in kom in!
På nåt sätt ser det mycket större ut, på ett annat sätt ser det mycket mörkare ut. Men det ser mycket fräschare ut, verkligen. Är inte riktigt samma ek som på möblerna, lite besvikelse, men det funkar nog när man vant sig. Känns fortfarande konstigt att titta in där och ha det så. Och kryddhyllan blev SÅ bra!
Får försöka fota det nån dag och lägga in det, och då kommer ju nya fina spisen med, hihi.

Imorgon är det jobb på eftermiddagen som gäller, sen är jag leeedig. Vet dock inte hur länge det varar. Men helgen borde klara sig. Då ska vi fixa och mysa. Ska kolla väggen vad det är för nån i toan och sätta upp hyllor. Kanske höra med mamma om vi skulle ta en sväng till IKEA för att kolla in vad vi ska ha, haha. Inte köpa, bara kolla. Så man vet att/om det finns där eller var annars man ska leta. Vi får väl se. Känner verkligen för att pyssla här hemma i helgen, men det hinner nog ändra sig ska ni se!

Nej, nu är det bara tre minuter tills det börjar på tv:n så jag ska nog ta mig dit. Lägga nåt ner för strupen och ner i magen först, sen binga mig. Hoppas jag får sett klart avsnittet, och framför allt tatt ut linserna i första reklamen. Men som sagt, den som lever får se (har verkligen fastnat för det uttrycket, ja).
God natt och sov så gott, för det tänker jag göra!

Kommentarer
Postat av: Åke

Oj, ja det må jag verkligen säga att lille Anton har en hög smärttröskel.. och farligt också som du säger. Ett barn är ju gjort för att gråta, tycker man ju - men alla är ju olika små individer :) "Min" Anton gråter nästan aldrig heller - men gråter han så vet man att det verkligen är något och inte bara "uppmärksamhets"gråt.



KUL med köksluckorna men Bosse! du kan faktiskt inte skriva om en sådan grej utan att lägga ut en endaste bild :( Då blir Åke lissen! Blev ju hur nyfiken som helst.



Hoppas programet var bra att och att du sover gott nu törnrosan ;) Kramis

2008-08-15 @ 00:27:31
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0