Nytt hus

Jasas: Haha, gött mos! Skönt att du kommenterade första för 1 minut sen när jag loggade in. Törs inte lägga mig i förrän du är färdig så jag väntar till ikväll eller imorgon med att svara på resten, så du vet! Tack, och välkommen tillbaka!





Det känns bra nu kompis.
Har byggigt mig ett hus, ganska ovanligt eller snarare annorlunda för att vara mig. Nu kommer det kniviga, ska jag satsa på att inreda eller inte? Det brukar bli att alla sovrum (fyra i detta huset) bli likadana för jag vet ju inte vilka som ska flytta in sen. Och då är blir det rätt tråkigt, plus att man vill egentligen sitta och göra om så det passar dom som flyttar in, men man orkar inte. Har gjort utsidan, pool-området, än så länge och det får nog räcka faktiskt.

Men jag är rätt nöjd.
Jag har en tendens att göra allt, allt, allt likadant. Och då matchar det och är snyggt, men det blir ganska tjatigt i ett stort hus. Men men, när det flyttar in en familj kan dom ju sitta sin prägel på huset så är det löst. Ska se om det blir nå spännande att spela med gubben jag hoppade in hos för att kunna bygga ett hus. En åldrig man som bodde i ett litet hus med sovrum och kök i ett stort rum, och toalett i ett litet hus utanför. Och en stooor träfgård, och risig.

Sällan jag spelar spelets familjer.
Startar hellre mina egna men nu har det kommit massa nya pack - igen - som inte kommit så man kan tanka så jag väntar. Fanns massa spännande där som jag ville ha när jag gör nya simmar, så jag får kanske köra han en stund så staden hinner åldras lite så det är mer spännande att köra med en ny familj sen, så man hittar en partner som har lite släktträd och inte är först i ledet. Japp, låter som en bra idé för en fredagskväll. Over and out, back to Riverwive.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Haha, tack! Och välkommen tillbaka till mitt internet, också! Blubb!



Duktig du är som byggigt massa hus och allt i samma! Stilrent, hoppas jag? ;P



Då blev det ingen bio ikväll? :C

2010-01-15 @ 19:23:21
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Att spela spelets familjer kan vara bra som omväxling. Jag har iaf gett en del make-overs för att de ska passa in i mina kvarter ;) Haha. Nej, men jag gillar att framhäva det de redan har, så jag brukar byta frisyr på dem och sätta på den mer passande kläder - haha.



Usch, nu när jag skrev det blir jag lite rädd för mig själv, som inte klarar av den mångfald som spelet har att erbjuda ;p

2010-01-15 @ 22:29:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0