Helt meningslöst inlägg

Jasas: Haha jo jag vet, skojade med dig. Jaa, dom är toksöta! Redan innan man börjar läsa blir man glad (eller ledsen om det är så) för man sett dom. Toppen!
Ja, jag tyckte det var redigt av mig ändå, så lätt att somna om där annars.

Annli: Grejen är ju att annars sover jag lätt till 10-11 och jag mår så dåligt av att göra det, kryper i hela kroppen och dagen är puttsväck. Sen är det dessutom så svårt att somna på kvällen. Därför försöker jag vara duktig och ställa klockan på 9 i alla fall. Men som Oscar, om en vecka har han börjat skolan och går upp vid 6-7 och jag vid 8 så man får väl börja ställa om kroppen, haha!





Jag är så fast, fast inte fast som i sitter fast utan fast som i beroende.
I Peggle. Påminner om flipper tycker jag, fast man ska ta bort bollarna som är på banan som man ser på bilderna. Helst dom röda för man har 10 bollar, kan ju så klart få extra om man trixar sig, och man måste få bort alla röda för att klara banan. Men får man bort alla röda också får man massa bonus.

I vilket fall, så är det det jag pysslar med nu.
Och det är så irriterande. Dom första typ 40 banorna, själva äventyrsdelen på spelet, var det 25 röda pegs man skulle ha bort. Sen hittade dom på att det fanns en, minns inte vad dom kallade det, men typ delux också för proffsen. Då är det förstå fem banor med 35 röda pegs, sen fem banor med 45 röda pegs och nu är jag på fem banor med 55 röda pegs. Är ni med än så länge?

Nu till problemet då, eller ja, problem och problem, men:
När jag hade 25 så hände det flera gånger att jag hade en, två, tre röda kvar när bollarna tog slut. Sen hände samma sak när jag hade 35, och 45 och nu 55. Fast det säger väl sig själv, egentligen om man tänker efter. För annars studsar bollen ju på blåa också, fast nu är ju många av dom blå röda. Så det är ju rätt självklart, men lika irriterande ändå när den röding är kvar, och bollarna är slut.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Jag förstår preciiis. Min far älskar det spelet! :) Annars vettifan om jag hade hängt med riktigt.. lättare då man har något att referera till ju!

2010-01-02 @ 16:42:49
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0