En fyndig dag

Anneli: Haha okej, satt det nån lapp på sen då så ni "visste" (dina föräldrar visste ju så klart) att den var till dig? Turligt att just du hämtade paketen så du såg den då, hihi!
Haha, vad gulligt, tiden går verkligen fort, vi har inte haft nån tomte som Anton känner så direkt, eller inte nu när han blivit äldre och så men nu var det nog - tyvärr - sista julen han tror på tomten.





Det blev en lite lång dag idag.
Vi åkte mot Jysket strax efter 12 och handlade det som handlas skulle. Sen blev det hungrigt så vi åkte och åt på ett nytt ställe med pizza och grekisk grill, inte alls fel får jag säga. Helt okej priser också så där kan man ju tänka sig att äta igen om man har vägarna förbi. Så skönt för vi satt där i lugn och ro i lite över en timme tror jag. Skönt att inte stressa med maten.

Släppte av Oscar på väg till mamma.
Åkte upp och vi pratade och tittade och fixade, så kom jag hem för 20 minuter sen eller så. Kände att lite vill jag ju umgås med Oscar innan han åker till skolan imorgon, med då satt han och tittade på Chuck just när jag kom, så jag satte mig här, i ett annat rum dessutom, hah! Om jag saknar att ha min lilla dator så jag kunde sittit bredvid honom nu? Ja, aningens faktiskt.

Men jag fyndade bra.
Dels plastbackar som vi skulle ha, och galgar som jag kom på när jag såg att dom var nersatta i fredags. Sen fick jag med mig två av mina gamla (barn)påslakan, ett set om cirka 9 av varje med bestick (bra att ha om man blir många) och fler garner.

Så hoppas imorgon fortsätter i samma anda då.
Får se om jag har ork och lust att börja röja klädkammaren medans Oscar är i skolan, så kan vi ju göra klart sen. Eller så är jag så turbosnabb att jag hinner färdigt? Hahahaha neej, skulle inte tro så. Nu ska vi ju rensa, inte bara omplacera allt. Men det fixar sig, det blir bra det här!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Härligt att få köpt lite smått och gott :) Jag skulle vilja åka till IKEA, men vi fick brev om att det är dags att vaccinera Pelle, och med lite andra småutgifter som man inte tänkt på får det bli en annan dag :P



Låter som god mat, och är det dessutom billigt, så är det bara ett plus ;)

2010-01-11 @ 19:08:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0