Kortfattat

Chathrine: Jo jag har hört det från alla håll och kanter att svenskan är så väldigt svår, och det kan jag förstå. Men som i Stefan/Steffen-fallet kunde man ju valt ett lite mer engelskt/amerikanskt namn som dom kunde uttala. Hans bror hette ändå Damon, så jag vet inte.

Anneli: Haha ja, när du säger det så kanske det är svårt att säga? Fast samtidigt inte? Dom kanske inte har nåt som alls liknar Anneli? Det är ju som i Finland, eller ja släktingarna där, dom har jäättesvårt att säga Anders och säger mycket hellre Andreas. Till mammas man då. Är väl att det inte faller sig rätt på tungan.

Vad söt du är, då kan jag bära den med stolthet imorgon, haha!

Haha ja, det var väl kanske därför han var tvungen att dubbelkolla om det verkligen var till honom?
Men fy då, verkligen krya på oss!

Jasas: Haha ja, det är skönt att veta att man skulle kunna gå in en dag och bara skriva jidder eller hitt på, och du skulle ändå vara glad bara för att jag bloggat! Det värmer!

Haha tack! Fast nån modell tror jag inte att jag blir, så många foton som hade behövts för att jag skulle vara nöjd (inte för att jag haft nån talan, men ändå) så hade fotografen tröttnat på studs, hah! Men tack!

Ne jag förstår inte, dom flesta karlar jag känner tittar på det. Eller ja, kvinnor också, kanske inte dom flesta men många. Och jag förstååår inte hur man kan stå där och "Åh, nu är det snöbollskrig, måste hem och titta!" eller sitta uppe hela nätterna, huga!

Hehe ne den killen har många tankar och funderingar inom sig. Mamma hör väl bara hälften och jag inte ens hälften av det. Tänk om man kunnat vara liten, och minnas alla sina tankar och funderingar. Som innan jag fattade att bebisar inte föddes genom naveln, hahah!

Jo det blir nog så. Oscar kallar ju min mormor och morfar för mummu och ukki också, dom liksom "heter" det (som för övrigt också var en fundering när jag var liten) så det kommer dom nog vara för våra barn också, så får det bli svenska mormor till min mamma till exempel.

Hahaha jaa, det tänkte jag inte på då, men det har ju varit en hel del Mio och bobbycar, måste ju kommit där ifrån, fast att han körde en stor bil (typ XC90 size) här, sjukt egentligen!

Vi gör en protest/idé-lista som så många som möjligt får skriva på och så skickar vi in den till alla produktionsbolat, hahah! VÅGA ANVÄNDA SMS TILL ERA KARAKTÄRER MO'FO'S.

Jaa, visst är han söt! Dom hade gjort den i skolan, på finskalektionen, och fick göra till vem dom ville så han gjorde till storasyster, hihi! Så glad man blev liksom! Det står nåt i stil med glad alla hjärtans dag, fast på finska som var nåt nåt annat, men ah betyder ju som det som vi säger.

Hahaha tack! Men reflexvästar till våra blå/orange skjortor, nåt liite bättre kunde dom kommit på tycker man. Eller finare, i alla fall!





Jag säger såhär; jag var ofrivilligt utan internet igår (mer, och mycket mer om det en annan dag) och därför varken bloggade jag eller läste bloggar.

I morse, strax innan internet kom tillbaka, ringde Carina "Jobba? NU?" (mer om det en annan dag) så jag åkte på studs, så gott det gick.

Imorgon jobbar jag igen, hur länge beror på vad som ska göras och hur jag mår (mer om det en annan dag) så där beror också på när nästa uppdatering kommer.


Slutligen; jag har såå mycket att förtjälja så jag önskar dygnet hade några extra timmar så jag kunde göra det nu men nu ska jag skriva ett något argt mail och sen hoppa i bingen för att sova gott innan jobbet imorgon. "Du har väl inte missat att vi har 20% rabatt på aaaallt i butiken?"

Kommentarer
Postat av: Anneli

Hmpf... en hel del info som dröjer till en annan dag då... ;) Krya på dig och ha så sköj på jobbet :D

2010-02-17 @ 17:16:53
Postat av: ♥ Jasas

TACK för alla svar! :D Vet du? Nettans pappa var från utlandet (nånstans, vart har jag glömt) och hon säger "babba och dedda" till sin farmor och farfar! Så när jag frågar om dom (eller nåt) så säger jag babba dedda, så det blir ju liksom så automatiskt! Bara ett sidospår i allt kukku och mummu! :D



Har ni 20% i hela butiken? Eller va? :O

2010-02-17 @ 22:06:50
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0