Det är ju så jag känner

"När är det okej, om man nu ska vara sån, att ringa störningsjouren?" frågade jag Oscar. Jag skulle aldrig gå och knacka på när det är en fest och man hör att det är många och det är lördagskväll. Annat om det är högr ljud på TV:n en onsdagskväll, liksom.

Då sa han i alla fall att det är ju om dom låter mycket under en längre tid, inte bara det här lilla. Men för mig handlar det ju mer om att jag tycker att det är obehagligt. Jag är jättemesig, men jag tycker inte om när folk skriker och gapar och lever om precis runt mig, och framför allt inte när jag ska sova. Jag kan inte sova om jag ska ligga och lyssna på deras skrik. Och det var ju utav den orsaken, jag tänkte så.

Tillbaka får jag frågan om jag inte är van att bo i "stan". Mjo, men jag har aldrig varit med om nåt sånt här, kanske därför jag tycker det är jobbigt. När vi bott i lägenhet har det aldrig varit såna fester och när vi bott i typ radhus hörde man nån enstaka gång ett gäng ungdomar som ändå drog vidare sen. Man hörde dom bara medans dom gick förbi, om man säger så.

Så vi får väl se. Trött är jag och klockan står på 8 och risken finns ju alltid att Anton vaknar innan dess så. Behöver ju sova snart så jag hoppas att dom lugnar sig eller drar vidare för nu vet jag ju att dom är i huset. Suck och stön, att det ska vara så här. En eremit ute i skogen, skulle man vara.

Kommentarer
Postat av: Hanna @ jasas.se

Ja jag saknar inte att bo så ett dugg :( Jätteobehagligt är det ju. Det kan jag tycka bara någon skriker här borta på någon gata.. så jag förstår dig verkligen. Usch.

2009-10-25 @ 08:28:51
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Det är väl tyst efter 22 som gäller? Vi har ringt störningsjouren två gånger - när det festats hela natten. Men det är bara att ringa tycker jag. Alla rekommenderar att man ringer på - men det skulle jag aldrig göra. Ringer man jouren brukar man få vara anonym, så slipper man vandalism sen, om de som stört är "såna". Andreas föräldrar fick däcken uppskurna på sin bil en gång, för att de påtalat att ett par tvättade på deras tvättid :p Fast det var innan Andreas tid då.

2009-10-25 @ 10:50:00
Postat av: chathrine

Ni borde ha en lapp eller mapp eller regler i trappuppgången som här. (vi har allt) Där det står att mellan 22-06 så ska det vara knäpptyst. Så när som en toa som spolar eller lite vatten i köket. Men inget duschande, tvätta, högt ljud på tv/stereo, skrik (utöver bäbis), klampande osv. Jag håller på de gamla reglerna att vid 18.00 varvar vi ner och är tystare. Och vid 22 ska vi inte ens märkas. :) Vågar du inte knacka på och tala om att klockan är över 22. Så ta en kopia på reglerna, stryk under tiderna och sätt upp i trappen, eller lägg i lådan.

2009-10-25 @ 17:49:38
URL: http://snovit.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0