Då hamnar hon liksom i skottlinjen

Anneli: Det är faktiskt lite roligt, jag har märkt det här hos oss att Lidl har mycket fräschare grönsaker framför allt men frukt också känns det som. Så jag drar mig från att köpa det där.





Haha, jag har mycket att säga idag! Sitter och pratar med Anneli på MSN och skriver världens novell - om Jysk! Haha. Men jag tycker det är kul (jobbet alltså) och jag har redan tjatat om detta på Oscar, har inte träffat nån på jobbet att prata med på länge direkt. Så ja, då hamnar hon liksom i skottlinjen, haha!

Kollade på Såld på hus på TV4+ förut, verkade först inte så bra men sen var det rätt kul. Var dessutom en mäklare från Hisingen/Göteborg med så jag fick ju heja på honom, haha! Och hans lag vann också! Men dom var duktiga. Gissade väldigt lika summor och var "väldigt" (allt är ju relativt, men det är ju miljoner det handlar om) nära summan.

Ja, programmet går ut på att två lag med två mäklare i varje ska gissa vad ett hus eller lägenhet sålts för. Eller tre, så bäst av tre då. Dom får gå runt och kolla och fråga och fundera på läget (eller som idag när det var i Knutby) och sen gissa vad det sålts för. För den som inte sett och tycker jag babblar helt oförståeligt.

Men det var kul. Kollar Christine lite halvt med Anneli på MSN och Oscar som bloggar hela tiden. Tjat lönar sig i längden? Vet inte om jag vill veta vad han skrivit denna gången, hah!

Kommentarer
Postat av: Erika - Lider av Fetma, följ min kamp!

Tusen tack!!! :) Hur äre me dej?

2009-03-03 @ 22:05:06
URL: http://precioso.blogg.se/
Postat av: Anneli

Haha, i skottlinjen, den var bra :) God natt med dig! Kram!

2009-03-03 @ 22:54:00
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0