En bra födelsedags present!!

Så har vi varit på floating, inte heeelt fel kan jag säga! :D När vi kom dit visade hon oss hur det skulle gå till och sen var det bara att köra igång. Coolt som bara den.

Först skulle man duscha av sig, innan man la sig i karet (skulle för övrigt tro att bilden på länken är från där vi var, så man ser exakt hur tanken såg ut förutom att den inte var upplyst). Oscar skrattade mängder efteråt när jag berättade att jag funderat på när jag skulle gå i, om man skulle gå på vattnet.

Sen stängde man locket och det blev mörkt. Inte kolsvart men mörkt. Hade i öronproppar för dom hade träningspass med hög musik bredvid. Och så flöt man. Så sjukt, man flöt av sig själv utan att göra nåt. Precis som man låg på en madrass eller nå'. Ball, ball.

Ibland låg man stilla, ibland flöt man runt, ibland kändes det som man flöt runt. Blev nästan lite sjösjuk, haha. Men det var så coolt! Och jag som hade ont i kroppen innan jag gick i, kände inget av det när jag kom upp igen! Helt otroligt verkligen, undra hur fan man kom på det från början?

Men jag tror inte jag somnade. Antingen låg jag och funderade, eller svävade iväg bortom tankarnas land. Avslappnad var bara förnamnet. Sååå gott! Så det var verkligen en bra födelsedagspresent!! Och så mat, lite shopping och bra sällskap i form av mamman, gotti, gotti, gottiiii!

Kommentarer
Postat av: Marina

åh mys! avis! :)

2009-03-21 @ 18:16:42
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Anneli

Låter mysigt. Måste jag prova någon gång.

2009-03-21 @ 21:54:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0