Äsch..!

Jasas: Frågade aldrig, köpte dom ändå. Kändes som "alla" tyckte det var så dumt så ja... Hur dom är dåliga? Nån gång har vi köpt nån som är klitigare, med mer senor och grejer, är väl inte så farligt men inte jättekul heller. Vet inte om kyckling kan vara bättre och sämer, men jag antar det.

Chathrine: För två år sen fick han remiss från skolkuratorn till vuxenpsyk. Han står fortfarande (antar jag, eftersom han inte "sagt av sig" och dom inte kollat om han fortfarande är intresserad) i kö för att få komma in. Dom har så mycket att göra så dom skulle då ta upp hans ärende i en konferans och se hur akut hans behov av hjälp var - typ så.
Så svar nej. Han var några få gånger hos skolkuratorn men det var mest för att han skulle gå i skolan, inte för just det (eftersom han "bara" var skulkurator, som han sa själv).
Och vi har inte testat kycklingen än, passade på att köpa eftersom det var billigt men på lördag ska vi äta!





Idag gjorde vi nåt joks jag fått på mailen. Var kassler med rödlök och purjolök. Och så lite creme fraise och en skvätt mjölk. Helt okej men det blir nog inte att vi äter det igen. I alla fall inte på det sättet, man kan ju alltid göra om det så man själv vill. Rödlöken var god i alla fall. Oscar tyckte väl det var sådär, gick ner i alla fall.

Annars har vi inte gjort mycket mer än handlat, sen sist. Vi gissade på vad det skulle gå på. Oscar sa först 400 (och nu efter säger han att han menade bara det vi skulle äta till veckan, inte sånt som blir över typ kycklingen) och sen 500-600. Jag trodde vi skulle landa på 1000-lappen eller sådär. 800 gick det på, så vi var lika bra/dåliga båda!

Har börjat spara kvitton och så för denna månaden för jag tänkte se vad vi handlar och sådär. Lite spännande. För 800 känns så mycket, för "bara" en vecka. Blir ju lite mer så sett, samtidigt som vissa saker (typ bröd) kommer vi behöva köpa mer denna veckan. Och frukt och grönt. Framför allt mjölk är jag nyfiken på, det går det några liter.

Men nu tänkte jag faktiskt sätta mig och spela. Startade spelet förut så jag skulle ta mig dit, annars blir det liksom inte av. Blev så sugen på en promenad helt plötsligt, hah! Men jag är så mätt! Och så var det så mörkt, tänk när det ska bli sommar? Får väl smälta maten och fundera på det sen, klockan går ju trots allt. Jaja.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Okej, ja såndära gegg är det ju alltid, men det är ju inte mycket man behöver filéa bort, ändå. Om man tänker på hur mycket billigare det blir. Så tänker iaf jag.



Oj vad mycket ni köper mat för! När vi storhandlar så brukar det gå på 1000-1300 kronor och då är det mat för hela månaden. Så då behöver vi bara komplettera med färska produkter upptill.

2009-03-04 @ 20:29:30
URL: http://jasas.se
Postat av: Jasas.se

Testing testing.

2009-03-04 @ 20:30:27
URL: http://jasas.se
Postat av: Chathrine

Det är ju skandal! Högst 6 mån ska man behöva vänta. Grejen med Sf, precis som depression är att man blir mer o mer inåtvänd och rädd om man inte får verktygen att jobba med det man har svårt med. Jag har ju t ex bussresor och stå i kassan där jag måste möte massor av människor, men efsom jag har fått träna och vet vrf jag reagerar si o så - så kan jag göra allt jag kan för att försöka överkomma den värsta rädslan. Hade jag inte fått hjälp, så hade jag nog suttit inomhus med persiennerna nere nu och inte vågat svara i telen ens. Hoppas det löser sig "en dag". för honom. :) Jag äter inte kyckling, men såg en massa goda recept i min "nya" italienska kokbok, som jag tänkte göra med Quornfiléer.

2009-03-04 @ 20:53:33
URL: http://snovit.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0