Psykbryt

Ann-Sophie: Japp, jag ska, haha.





MEN JÄVLA NÖTTER!!!!!!
Jag blir så trött så snart lipar jag här. Tänkte jag skulle tvätta fönstrena och byta gardiner nu. Börjar i sovrummet. Tvättar ena fönstret, jätte fint. Så kommer jag till det andra. Helvette, persiennen hade jag glömt. Hon som bodde här innan hade en persienn som hon lämnat kvar och jag helt glömt bort. Nej, jag har inte tvättat fönstrena speciellt många gånger sen vi flyttade in. Just dom kanske jag inte tvättat alls.

Och då hade jag innan tänkt, när jag hittade vita fläckar på fönstret efter målarna att haha, undra hur mycket färg som gick åt till allt annat som inte skulle målas? eftersom vi hade fläckar här och var i somras när dom varit.
Nå, så ska jag dra ner och försöka få loss persiennen. Ser då att dom fått färg på tråden - smaaart! Tänkte bara att helvette nu kommer inte det loss, skit bra. Men man fick liksom dra loss det, genom att höja och sänka persiennen. Fine, bra. Skruvade loss skruvarna och skulle bara ha loss pinnen man skruvar på.

Tänkte ta loss den med tången men det gick inte.
DÅ, just då när jag blir sur för att det inte går med tång, ser jag att DOM JÄVLA NÖTTERNA har ju målat över sen man skruvar loss för att ta bort persiennen!!! Hur kan man göra så? Dom var ju så förbannat korkade när dom var här sist också, en bit in i sista stycket kan man läsa om det. Men nu är då grejen att skruvar jag ner persiennen så kommer det bli en ful fläck på fönstret, som var nymålat i somras. Och persiennen hänger ner för hela fönstret, i snöret.
Orkar inte med dom här jubelidioterna längre.

Kommentarer
Postat av: Jasas

Borde det inte räcka med allt klabb snart? Dem är verkligen N Ö T T E R ! ! !



Du har en award att hämta hos mig ;D

2009-01-08 @ 13:08:16
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0