En två timmare

Jasas: Får inte alla det..? Eller kanske bara är inom vår region? För att man ska ha "råd" att gå till tandläkaren. Vet inte om alla får samma men han får 350 kronor och det räcker ju egentligen inte långt.
Min mascara är fortfarande mjuk faktiskt. Och den är minst ett år gammal? Och jag trodde det var "nån skit" bara.

Anneli: Haha, jag vet inte? Nåt som gör att man själv måste ringa runt till folk och prata och ha sig? Istället för att be nån annan göra det, med röksignaler eller vad dom använder sig av?

Chathrine: Ja fast jag har aldrig upplevt detta innan? Kanske var "dags" då? Får väl vänta och se så jag kan ha linserna en dag utan problem och testa med mascara sen, om det var det eller katterna.
Ja, smörgåstårta tänkte jag men det äter inte Oscar. Och det bjuder alla, alltid, på kalas så jag kände att på hans egna skulle han få nåt han kan äta, haha. Men tacos lät inte så dumt. Och så kan man ju ha både köttfärs, kyckling och nåt annat kanske. Det var en bra idé, tack!!





Vi gör ett nytt försök dårå.
Hade glömt att jag hade svarat på Jasas kommentar redan igår, och sparat det. Så kom jag in och svarade på Anneli och Chathrine och när jag sparat det, för jag liksom inte hade nån "lust" att blogga, undrade jag vad det var för utkast. Och det var ju svaret till Jasas, så tokigt.

Idag ska här städas.
Så man slipper stå och stressa med det på lördag morgon. Och en promenad på minst två timmar har jag blivit lovad. Oscar föreslog att gå runt sjön. Det lät lämpligt. 40 minuter upp, 50 minuter runt och 30 minuter hem. Det är precis. Så, jag funderar på om vi ska gå vanliga rundan, också.

Eller vanliga och vanliga.
Den vi brukar gå, som är på typ 40 minuter också. Nu när jag typ springer upp för backen, haha. Och en två timmare imorgon. Fast det är ju bara lite kompensation för allt fusk i helgen och tisdag, whoops. Så det kanske får bli några rundor av den nästa vecka också, haha.

Kommentarer
Postat av: Emma

vad duktig du är som promenerar =)

2009-02-19 @ 09:02:32
URL: http://princessbetty.blogg.se/
Postat av: Chathrine

Det kan mkt väl vara katterna med. Men man ska vara försiktig med smink också. Om hela ögat svullnar upp en dag - så är man ite så snygg även med smink. ;)

2009-02-19 @ 13:14:09
URL: http://snovit.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0