Om det var nån som undrade. Och det är det ju. Alltid

Vi går här i present-tankar.
Jag och pappa i alla fall. Jag önskade mig ju en mobil från början, närmare bestämt Nokia E90. Men när jag fick se den i verkligeheten var den lika stor som dom gamla "tegelstenarna" och inte direkt nån man bara slängde ner i fickan. Så det fick va. Får leta vidare sen i vår.
Men jag ändrade mig då till en bärbar dator. Så mycket smidigare här hemma plus att vi kan ha med den på bussen när vi åker till Västervik och sånt. Surfa, se på film eller bara ha nån sysselsättning. Perfekt. Och man blir inte låst här när man är hemma.

Så Oscar har tittat.
Och han har hittat min lovley Acer Aspire One A150. Så pappa skulle ringa mamma och se hur det gick med det hon planerat, som jag inte har en aning om vad det är. Men när jag sa att jag bestämt mig för en bärbar dator undrade hon vad händer om man hittat på annat?
Ja, då får man väl ha gjort det, men detta är vad jag önskar mig om nån undrar, eller så får du bjuda in dom på ditt. Vilket som. Det kommer ju bli en bärbar förr eller senare, i vilket fall. Och jag tänkte bara, om det var nån som undrade. Och det är det ju. Alltid.

Så vi får väl se vad det blir.
Jag blir nog glad i vilket fall. Bara tanken och tiden och allt räcker ju liksom. Men som sagt, det var planen ifall nån hade undrat. Men jag kom nog på det lite för sent. Men jaja, jag fyller ju ändå bara 20. Och jag gick aldrig ner till farmor. Var så hungrig så jag gick direkt hem.
Så får jag messa fastrarna sen, och gå till farmor imorgon då. Och SHIT! Jag måste ju fixa gardinerna innan helgen också, baah. Det med. Som om det inte var nog. Tur att man är så lat och aldrig får tummen ur så man får allt i sista stund, yeehaaw!

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Ja lappis är alltid bra, klappar min dator. Men det känns lite vemodigt då man faktiskt (för en gångs skull?) önskar sig något och pengarna läggs på annat :P Eller får jag inte skriva så? HAH. Nej men du förstår.. men du är så söt som skriver att det är tanken som räknas och så (vilket det är).



Det är nog bara jag som är.. girig? :P

2009-02-18 @ 20:16:44
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0