Lite pumsig

Ne men, så bra det här gick då!
Men det skiter jag i för vi är lediga och passar på att vara det. Det är ju inte ofta vi har flera dagar lediga tillsammans och det känns så braa! Passande att han blev lite sjuk så han är lite dämpad och inte lika speedad som han brukar när han är ledig, haha. Så nu orkar jag med honom.

Vi la oss och kollade Scrubs.
Lille bubben bidde trött så han nanade lite. Jag satt och kollade runt på internetet på hans telefon så jag blev lite pumsig och somnade jag med. Skulle bara sova en kvart men det blev 40 minuter. Vaknade i alla fall och fösökte väcka honom men han är ju ändå sjuk, så han får ju sova.

Tänkte börja rensa kylen och sådär.
Allt från frysen får åka in i stora frysen. Plocka ner allt som hänger på frysen och rensa och kolla så vi inte har nåt onödigt där i. Även om det görs ofta hittar man nåt som gått ut eller så. Men nu känns det som det behövs en påse i magen först, sen fixa och dona. Håll tummarna!

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Jag håller tummarna :D

2009-02-10 @ 13:02:50
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Pumsig! Jag tycker det är ett så roligt ord, hade aldrig hört det innan Andreas sa det någon gång. Så jag måste bara fråga, vet du vad skångra betyder? Jag tror det stavas så iaf. Ytterligare ett ord som Andreas har lärt mig som ingen annan häromkring förstår. ;)

2009-02-10 @ 13:48:09
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0