Snart är det slut

Hanna: Haha, snälla barn brukar min mamma säga (inte för att vi inte är det men, hah). Bra tips förresten med skivan, ska tänka på det till nästa år. Hade glömt att vi redan köpt till honom, hah!
Hehe, du är la go också! Ska hälsa honom det, blir han säkert glad tondöv som han kallar sig. Fast det är nog inte samma sak, haha!
Oh, du måste ju slå in paket! Det som är så mysigt! Jag blev aldrig klar igår så jag har mer idag, iiih! Sen måste du dela med dig av mammagömmor av julklappar! Jag har vissa år letat både hos mamma och pappa men jag fattar katten inte var dom gömmer dom, hah!
Ja verkligen! Jag tycker det är svårt att se åldrar och kan gissa på 22 och alla andra suckar och gissar på 45 (för att överdriva lite) men det är ju alltid bra att dom frågar, bättre en gång för lite än en gång för mycket! Haha nej, tvärtom.
Neej, jag vet men innan har jag tänkt att jag inte behövde hämta ut dom eftersom jag inte behövt dom men så kände jag mig bättre förut så då blev det inget.

Jessica W: Hehe okej, dom är bra dom tycker jag! Verkar vara många som har dom också. Har du också en så vackert rosa?

Anneli: Ja fast riktigt ordentligt bröt det inte ut förrän igår så jag är nog okej snart. Ska ju jobba i helgen och så så då får jag vara frisk eller låtsas vara det för jobba ska jag!





Ja hej och hå vilken dag det varit.
Vi var nere och åt brunch på ett fik här nere vid 12-tiden och sen dess har det rullat på. Sprungit hit och dit, ringt lite överallt.
Och varit och lämnat in bakmaskinen och fått en ny. Inte undra på att det inte funkade såg vi sen. Den veven som rör om allt, dens hål var mycket större än pinnen den ska sitta på och vi såg stor skillnad när vi hämtade en annan. Samma kille som med datorn, hah! Och han kände igen oss.
Så eftersom det var inom öppet köp-tiden fick vi en helt ny så nu står den och bakar i köket och det ser mycket, mycket bättre ut!

Så var det nåt bra idag i alla fall.
Och snart är dagen slut och det känns inte alls fel. Hoppas att min bröstkorg, som jag snart hostat ut, mår bättre imorgon för idag svider den rätt bra. Men det är väl det när man varit igång och haft fullt upp hela dagen så sätter man sig och då känner man hur man mår.
Nu måste jag bara prata lite mer för det låter som jag håller på att tappa rösten och det har jag alltid velat göra. Jag har skrikit av mig rösten men aldrig tappat den såhär.
Precis som jag aldrig brytit nåt och velat det också. Ja, jag vet att jag är knäpp men jag är nyfiken på det jag inte vet nåt om.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Tack för massa svar! :D



Åh, vad bra att dagen slutade någorlunda bra, i alla fall! Nu blev jag glad :) Men förstår verkligen det som hänt tidigare. Grr.



Så härligt att ni nu har en fungerande bakmaskin! WIHO vad det ska bakas! :D Nybakta frallor / bröd vareviga dag? Yummi - kan känna doften enda hit ;D



Du är la goooo! Tappa rösten till julen? :D Men du kanske iofs hinner att få tillbaka rösten tills dess, om den blir borta redan nu?



Jag har tappat rösten en gång och då var jag rädd att jag aaaaldrig mer skulle kunna sjunga :| Men sen vart den helt som vanligt igen! :D



Vad sa Oscar om rytmen i blodet? ;D

2009-12-15 @ 21:23:11
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0