Och så igår

Och ja, dagen igår var helt okej.
Eller ja, själva dagen var det väl inte nåt fel på direkt. Utlanningarna var här en timme efter det var sagt att dom skulle åka, och då har dom fyra-fem timmars körning så det blev inte bara-ligga-på-soffan-och-äntligen-få-ta-igen-sig-när-jag-trots-allt-är-sjuk-morgon utan det blev att springa runt och fixa och dona och ha sig tills Oscar kom hem senare än tänkt för att bussen åkte för tidigt.

Men det gick bra, som oftast.
Dom kom upp och vi tjötade lite innan vi gick ner och handlade till maten, tacotallrik. Gjorde den, åt och spelade ytterst lite Wii innan det var dags att börja lasta ur bilen för att sen bege sig. Vi var ute i extremt god tid så vi hade en timme på oss att vänta när vi väl kom in till biografen. Men det gick bra ändå, efter att alla hade kissat och så var det 20 minuter tills dom tog biljetterna och då handlade vi innan det. Långa väntan kom innan filmen, 25 minuter innan vi fick komma in sen.

Och så hade jag tänkt fel på tiden.
Och filmen började 10 minuter efter utsatt tid (stod dock innan vi gick in så det var inte hela världen) och jag hade inte räknat med antingen promenaden till bilen eller resan hem när jag sa midnatt. Strax innan 1 var vi hemma och då skulle ju bröd fixas, sovplatser och allt allmänt innan man kryper till kojs. 1.54 var klockan när jag kollade sista gången och sen låg jag och vred mig en stund utan att somna.

Men nu sitter jag här!
Klockan 7 började klockan ringa, 7.21 var jag uppe och då hade Svärmor fått jobbsamtal (är man chef så är man) men jag försökte ändå vara tyst ifall Karl fortfarande sov, och ifall hon ville somna om sen. Det var ju en lång dag för alla och nu snarkar Oscar som 25 jetmotorer. Hah, bara för det blev han knäpptyst! Så endast Jenni som är vaken och smyger runt. Skönt att komma till jobbet sen så man kan föra lite liv, hah! Eller imorgon när jag börjar lite senare, och vi nog somnar tidigare ikväll.

Haha ja förresten, nån som undrar om filmen?
Oscar tyckte att det var top 3 av dom bästa filmer han sett, ett masterpiece. Vet inte riktigt vad dom två andra tyckte men svärmor hissade den inte riktigt så högt. Jag tyckte mest att den var som alla andra filmer med samma tema (dom stora dummingarna kommer och ska ta över urinvånarnas land) och som jag trodde innan så var det lite bortkastade pengar. Men nu har jag sett den och Oscar är glad.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Skönt att slippa tassa runt på jobb ^^



OJ, topp 3, det är fan inte dåligt :O HAH, jag läste först urin-invånarna, så jäkla dumt!

2009-12-19 @ 09:55:10
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Nu har du säkert, säkert skrivit det, men vilken film såg ni? Har läst överallt, men säkert missat det såklart - blind unge som jag är! ;)

2009-12-19 @ 17:22:39
Postat av: Anneli

Och så har jag suttit och klickat och letat och försökt läsa genom en määäängd inlägg i jakt på om vi fick veta vad det vi gissade på var för något? ;) Det som inte var ett självporträtt, som tur var ;)

2009-12-19 @ 17:25:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0