ElGiganten höll inte måttet

Anneli: Kanske var nåt bara hos er som gjorde att du fick välja för länge sen, och sen när det blev i hela regionen fick du välja igen? Man blev ju tilldelad den som låg närmast eller som man besökt mest så jag fick min förra men bytte till den som är närmare nu när vi flyttat.
Haha nja, jag tänker på fru kvack-kvack men det tror jag väl inte han tittar på. Alternativt barnprogram. Men det är kanske inte just det, nej, hehe.

Kattis: Ja, det kan man. TvTorrents.com heter sidan. Exakt hur den funkar vet jag inte för det är Oscar som sköter det, men annars är det ju PirateBay vi använder, men TvTorrents har mycket mer tycker jag.





Ja, hallelujah vad jag ångrade mig om ElGiganten.
Jag har varit så imponerad av deras service som dom har att man får ha en vara i 30 dagar och är man inte nöjd får man lämna tillbaka den, även om den är använd. Sen efter vi lämnat in datorn och han var så trevlig och bra så blev jag ännu mer imponerad och kände bara att härdanefter ska vi handla allt genom ElGiganten om vi kan för med sån service är det lättast att ha allt samlat. Speciellt när kedjan var så bra att ha att göra med också, med att hitta kvitton och sånt också.

Jag fick ett SMS för nån vecka sen att datorn var klar.
Snabba puckar, fan vad nice! Men så har vi inte hunnit hämta den, konstigt nog har det varit annat att göra såhär i juletider med snö och så. Åkte idag och killen som lämnar ut datorn säger att det dom har gjort är att dom "flashat bios" och jag försöker få honom att förklara på svenska vad dom gjort men fattar inte riktigt, mer än att dom vart inne och grejat i själva datorn, modekortet och så.

Ska man göra det när den inte laddar?
Han frågar om vi ska testa den och jag velar men känner sen att jag orkar inte åka en gång till så han får testa den. Funkar det? Eh, nej. Dom har ju inte lagat felet. Oscar beskrev det som nåt i stil med "Jag kan inte låsa min bil så vi bytte motor" och det låter ju väldigt rätt med tanke på att felet låg i laddaren och inte ens i själva datorn, som vi så sett trodde från början.

Orkar inte bry mig vem som har gjort fel, men besviken är jag.
Antingen är det han vi lämnade in den hos först men han och hans kollegor bakom disken har ju verkligen noll kunskap, det dom fått lära sig är hur dom ska knappa på datorn. När vi stod där och väntade idag var det verkligen varannan kund som fick gå in och prata med en säljare för dom i serive/utlämning/återköp visste inte vad dom skulle göra för dom kunde inte produkten.

Och det är ju lite tråkigt när man sitter och åker så.
Han idag provade med en annan sladd och då funkade det så nu ska min sladd skickas in igen för att dom ska se att det är den det är fel på och laga eller skicka ny till mig. Fick honom i alla fall att göra så dom skickar hem den sladden jag ska ha, så vi slipper åka en gång till. Kostar ju både tid och bensin att åka fram och tillbaka sådär eftersom vi åkt med pappa.

Så jäkla tråkigt bara nu när jag ställt in mig på att få hem min dator idag.
Hade jag vetat/trott att det skulle dröja hade det inte varit så farligt, men nu kan det dröja två-tre veckor till för att dom tabbat sig och inte ens felsökt när dom fått in en vara som inte funkat. När det kommer in en kund som saknar nån skruv till sin ekmöbel ska jag nästa gång skicka med dom en svart bräda. Nej, jag är bara så lesen och besviken på dom nu, buhu. Jag som trodde dom skulle bli mina favoriter.

Som tur är hittade vi en ny mys i alla fall.
Annars hade det varit lite panik för som den andra höll på kunde det ju inte vara. Men jag köpte en precis likadan, Oscar har ju haft den andra i år och år så den är ju bra. Allt tar ju slut nån gång. Och jag är lite halvt beroende av bakåt och framåt knapp på musen nu när jag har haft det. Och jag vet ju att jag trivs med denna så jag är nöjd. Nöjd, nöjd, nöjd. Med Media Markt.

Men det märktes på båda ställena att det är mellandagsrea.
Halvt kaos, massor som var slut och massa folk. Stod till och med inne på ElGiganten och väntade på hjälp med skrivare, försökte stå i kö för han som var där hjälpte en annan kund. Så kom en annan säljare men pratade med den förste, sen hann jag inte vara så på så han gick till nån som bara gick och tittade. Ännu mer dålig stil på dom, faktiskt. Skit också, jag som ville att dom skulle vara bra!

Kommentarer
Postat av: Kattis

Jag har blivit rådd att inte använda pirate bay, så jag undviker det gärna ^^ har fått inloggningsuppgifter till en sida som man måste bli exklusivt inbjuden till ;D.. men dom har typ inget jag gillar. Ska kolla på den sidan! Tack!



När min dator slutade ladda så fixade dom också med moderkortet. Och det hjälpte ju inte. Vi kommenterade när vi lämnade in den att det kanske ligger i sladdeen, vill ni ha den också? Och det ville dom inte....... och när dom sen hade bytt moderkortet å den ändå inte funkade fick jag skicka in datorn IGEN för att konstatera att det inte var den det var fel på. Så skickade dom tillbaks datorn och HALVA sladden (den är ju tvådelad). Det var inte den delen det var fel på, så jag fick ringa o då skickade dom rätt del av sladden. O krävde att jag skulle skicka tillbaks min gamla sladd o allt det där. Herregud.. hade jag bara skickat med sladden från början hade det nog gått fortare..

2009-12-28 @ 20:30:18
URL: http://paksukainen.blogg.se/
Postat av: Anneli

Alltså, angående alla de där butikskedjorna, same shit different name, det är allt jag har att säga ;p

2009-12-28 @ 21:44:48
Postat av: ♥ Jasas

Men fy fan vad jävla segt. Varför kunde dom inte bara gett dig en ny laddare och ett "god fortsättning"?. Jävla MÖG!

2009-12-28 @ 22:10:32
URL: http://jasas.se
Postat av: Kattis

Fasen, man var ju tvungen att få en inbjudan till den sidan också! Då får jag leta vidare :D

2009-12-28 @ 22:59:29
URL: http://paksukainen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0