Dessa julklappar

Jag sitter och planerar lite julklappar. Fick en sån fiffig idé igår men jag törs inte skriva nåt, man vet ju aldrig vem som sitter och gömmer sig bakom en IP-adress.
Även om jag inte är lika stressad så är det ju inte så långt kvar till jul och det hade varit trevligt att antingen närma sig klar, eller i alla fall veta vad jag ska ge dom som inte är klara.
Vi har för mycket familj, helt enkelt.

Jag:
Mamma - ingen aning
Anders - klar
Anton - klar
Pappa - funderar
Lena - funderar
Mattias, 18 - funderar

Oscar:
Pappa - klar
Douglas - klar
Mamma, 50 - ingen aning
Johanna, 29 - ingen aning
Fannie, 20 - ingen aning
Karl, 18 - ingen aning
Malin - funderar
Algot, 2 - funderar
Alfred, halvår - funderar

Kändes bättre när jag listade dom för då var det ju ändå några som var klara och många som jag/vi har planer på. Och så var det ju på Oscars sida som var mest oklart och där har jag svårt att hitta på.
Men jag har lite småfunderingar på vad mamma ska få men har liksom inte kommit på "det". Och Mattias, vad ger man liksom en 18-åring? Som är lite kul så det är en mening med att ha köpt det. Jag hatar att köpa nåt "bara för att" för det är inte lika kul att ge och rätt bortkastade pengar.

Sen skrev jag åldrar på som jag kunde tänka mig lite tips till. Inte bara åldern som styr in, jag tycker själv det är skitsvårt att ge tips om man inte vet så mycket om personen i övrigt, men ändå.
Sen är det ju så att både mamma och pappa fyller år i januari så då ska man komma på nåt nytt tills dess, Mattias och Malin i februari och Lena fyllde i november.

Jag har ingen större lust att bara bege mig ut till stora staden Göteborg och hoppas att julklapparna hoppar på mig. Och nu sket sig kanske halva planeringen, bah! Detta får vi fundera på.
I alla fall så vill jag i alla fall ha en liten aning om vad jag letar efter annars går man där och går och går och så hittade man ingen ting. Men, så kommer jag ju inte på nåt.

Kunde inte alla vara som mig? Säga "Vi behöver en dammsugare och behöver en bakmaskin" så är det bara att köpa det! Prima skinka, finfin skinka.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Nej, det är inte lätt alla gånger. Jag är inte klar, och är inte säker på allt heller, men av någon anledning är jag inte stressad. Det löser sig, tror jag ;)

2009-12-13 @ 18:43:23
Postat av: ♥ Jasas

Jag ligger inte inne med många tips :| Till 2-åringen kan du dock köpa någon cd-skiva med barnlåtar på? Oftast så älskar ju barn att dansa till musik? :)



Vet du vad min mamma svarar då jag frågar henne vad hon önskar sig? (både till födelsedagen och till jul) "Lugn och ro"? HAHA

2009-12-15 @ 13:20:42
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0