Är det så här det ska vara?

Hej, välkommen hem, puss, sov gott.

Ja, lite så. Vi hann kolla bilder och så ringde Malin och strax efter somnade han. Jag började med maten och när det var klar kom han upp och åt med mig.
Sen hann vi faktiskt mysa lite också, innan han somnade igen. Och fortfarande sover. Säg att han varit hemma i sex timmar, minst hälften har han sovit.
Och ja, jag förstår att man är trött efter att ha varit ute och gått i två hela dagar, varit uppe till 1-2 (som man inte är van vid) och bara sovit tre timmar i natt. Men, ändå?

Hej, välkommen hem, puss och sov gott - is that all? Kul att du kom hem, när åker du igen? Jag ska ju ändå bara jobba imorgon och sen är Korvas här, kul att ses.
Och ja, jag är en gnälltant som inte ens kan vara glad att han kommit hem, utan klagar så fort han kommer innanför dörren. Men förlåt då att jag gillar att umgås.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Meeeen, ni kan ju mysa massa nu ikväll? :) Eller?



Lite lustigt att krovas kallas för korvas för jag brukar kalla Mio det (sedan jättelänge) - fast jag säger mer Kååååvaaaaaas också med bebisröst :P

2009-04-24 @ 20:53:21
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Klart man vill umgås när man inte setts på så länge! Jag låg och pratade massa med Andreas igår när vi lagt oss och han var mindre glad eftersom han skulle upp tidigt. Han har ju inte varit bortrest som Oscar, men det kändes som om vi inte umgåtts på så länge.

2009-04-24 @ 21:48:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0