Koncept och GI

Hanna: Tack, visst är jag duktig! Haha, det är typ vad jag sover ofta(st)! Vi lägger oss ju vid 22 (somnar kanske inte prick men samma dag i alla fall) och går upp vid 8.

Anso: Tack till dig också!!
Haha jaa tomtedräkt hade nog vart nåt, när dom bytt om till en tre-rätters gala, haha! Men jag hade nog uppmärksammats och alla Jyskare i Sverige vet vem jag är!
Ahh, tack för tipset! Såg även på GI sidan att dom hade recept på bröd, så jag tror jag ska se om jag orkar baka mig bröd, det är ju lättast. Har inte sett hans bröd faktiskt, men ska kolla upp det!


Blöö.... Jag har ont i mina beeen. Så trött och bedrövlig, stackars mig. Haha!
Ne, nu är maten faktiskt i ugnen, runt 20 minuter kvar. Det blir "som lasange men med zucchini". Eller köttfärs och zucchinigratäng. Men man fixade köttfärs med massa tomat och grejer, varvade det med zucchini och la ost och grädde uppe på. Och så in i ugnen. Käckt!
Så passade Oscar på att diska och fixa under tiden, så skönt.

Och så råkade det bli en tidig dag imorgon, gäsp. Började visst 8.15 för att köra plock och sådär. Jessica behövde VAB:a, och vem frågar man då? Jo, hon som gör 100%:iga provköp!
Idag har vi mest stökat ner faktiskt. Har kommit maaassa nya varor samtidigt som vi lagt koncept på allt. Så det tog sin lilla tid. Och vi är inte klara än, så jag har ju att göra jag.
Får se imorgon vad som är bäst att koncentrera sig på. Spacet la vi ju vid kassan, så det kan man ju göra efter öppning också. Det löser sig.

Så idag blir det mest mat och sen nana. Är riktigt trött nu faktiskt.
Åt det smarriga maten från igår till lunch. Well, det var nog lite godare men så slängde jag mest i mig det för jag var så hungrig, haha! Känns som att zucchinin börjar smaka gummi. Eller konsistensen är änna gummi. Lite som kaffeosten. Huga!
Och så gör vi det igen, yes yes! Men så besviken jag blev när jag tittade igår och hittade en veckolista på vad man ska äta. Så går jag in idag igen och den är borta! Ja inte undra på, det är ju måndag. Jag trodde det var nästa veckas lista, dumma dumma dumma!
Och denna veckan var det inte alls lika mycket gott, så jag fick ju göra min egna ändå.
Jaja, så kan det gå när man inte tänker till ordentligt.

Ska kika lite bloggar nu dom sista minutrarna innan maten är klar, så ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Ann-Sophie

Zucchini är verkligen blähä!!

2008-10-13 @ 21:34:27
URL: http://pontiacpower.blogg.se/
Postat av: Jasas

Du får printa veckohandlingarna och spara dem så att du kan variera lite själv :)

2008-10-13 @ 23:43:05
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: Emma

Vad tyckte du om zucchinigratängen? jag älskar den :D

2008-10-13 @ 23:45:09
URL: http://princessbetty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0