Rabbel babbel

Chathrine: Du är så välkommen så! Och tack för tipset, värt att tänka på!

Hanna: Men det är väl ändå inte Facebooks fel att du har lama kompisar som är medlemmar där? Det finns idioter i/på/runt bloggar också, och det är ju bra?

Anna: Ja, ibland undrar man.




Nu sitter jag här, all alena. Oscar är i Slottsskogen och kollar på stjärnor. Och nej, dom ligger inte på en filt och stirrar i himlen (som jag trodde först). Dom är där och kollar i stjärnkikare och grejer och får se stjärnor och planeter. Coolt tyckte jag, nu ångrar jag att jag inte började på skolan, haha.
Kul för honom att dom andra bestämde sig för att gå också så han också fick gå.

Det är rätt sjukt. Jag sa igår till Oscar, efter att ha sett bara första avsnittet av College Years, att jag undrar vad jag sett för Saved by the Bell. Fjärde säsongen finns inte att få tag på men jag kan inte tänka mig att det bara är den säsongen jag bara sett.
Och jag har inte känt nånting genom dom tre säsongerna jag sett, att jag känt igen det eller sett det eller nåt. Ingen klocka plingade nånstans, även om jag tror att jag måste ha sett nåt i alla fall!

Efter andra avsnittet plingade det hela tiden. Och nyss var det "nu kommer detta hända..." och sen hände det. Så ja, det måste ha varit College Years jag sett, haha!
Så snurrig man kan vara då. Lite kul är att hon som spelade Nora i Desperate Housewives, Toms ex som han hade en dotter med, är med och hon spelar lika knäpp här.

Tänkte vi skulle ta en läkar vecka nästa vecka. Typ tandläkaren och sånt. Och vi har ju inte behövt nåt här än, så jag hade iiinga nummer så jag satte mig och letade upp dom här i datorn.
Så ringde jag upp för dom säger ju då vilka telefontider dom har. Och så ringer jag tandläkaren. Hon rabblade allt så jag hann skriva måndag-tisdag, vilken tid och onsdag-torsdag och samtidigt som hon rabblade vidare hann jag höra att hon sa fredag så det skrev jag också. Sen fick jag ringa upp igen och ta onsdag-torsdag och fredags tid samt lunchen.
Jämfört med sömngångarna som brukar vara annars, haha!

Kommentarer
Postat av: Erika

Åh träligt med sånna där dagar/veckor som man måste ringa en massa. Tråååk. Men det är ju ett måste, tyvärr! Tack för dina värmande ord i min blogg :)

2008-11-21 @ 08:43:54
URL: http://precioso.blogg.se/
Postat av: Jasas

Kanske förklarade mig otydligt, men jag tycker själva idén är muppig. För har jag en vän som jag vill ha kontakt med sen förr så finns det andra sätt att få tag på denna vännen på! På Facebook är man utlämnad till alla som vill. Urk! Nej, man kan inte tycka om alla sidor och låt mig tycka Facebook är lamt så blir det bra!

2008-11-21 @ 09:15:16
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0