Men uppdatera då!

Ann-Sophie: Vassego, bara att ta!

Hanna: Haha joo då dom har jag hört, har nog dom flesta utav dom skivorna haha :p Förstår ju att du inte suttit här så mycket, men kul att du är tillbaka! Då mår pojkarna bättre också, skönt!
Jag tänker nog inte så mycket på att jag gör det, för jag sjunger nästan alltid - hemma som borta.

Mikaela: Ja eller hur, hehe.




Jag har tappat min städ lust. Jag vet inte var den är, men om nån hittar den kan ni la ringa?
Så kommer jag hit och tänker "Men jag ska bara läsa om nån uppdaterat" när jag går in på bloggkoll. Har nån uppdaterat då? NEJ! Så då får jag ju sätta mig här och skriva själv för att slippa städa. Men det ser inte lika bra ut.

Men jag har faktiskt plockat i ordning, duktig som jag är. Så ska jag be Oscar ta golvet sen när han kommer hem för det funkar inte. Och så får toaletten vänta till imorgon.
Så hoppas vi att det nya bordet kommer hem idag också, så blir det extra kul. Känns som att det behövs nåt nytt. När så mycket annat inte är och blivit som vi vill.

Och nu har jag hunnit greja lite emellan så kanske det finns nån uppdatering om jag kollar nu?
Har sjungit som en gaphals, det var kul. Rensade ur winamp på dom sämre låtarna och sparade dom bättre och så kom det en bra så jag satt väl och sjöng den några gånger om och om igen, haha.
Men bara hemma - så högt sjunger jag aldrig ute!

Kommentarer
Postat av: Jasas

Haha, okej! Jag sjunger ofta jag med men nästan aldrig så att främlingar hörs. Elr på morgonpromenaderna har jag iofs rix fm på ganska så högt, och går och sjunger / nynnar / trallar. DÅ hör nog folk mig. Haha. Iaf Miiio :P

2008-11-13 @ 14:06:53
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0