Städa, sommar, vår?

Hur skönt kan det kännas att städa och tvätta? Det är ju lite sjukt egentligen, hur bra man mår när man varit duktig. Tvätta upp allt som bara ligger, diska all disk, städa och få fint.
Speciellt när våren står utanför och tittar in. Man kan öppna dörren och det blåser in skönt, man känner glädje av att lägga en blick utåt.
Okej, det är inte jätteskönt när man är ute, man får ju ha en jacka att värma sig i men snart kommer nog våren. När man kan titta ut och allt är grönt, solen skiner och man hör alla barn som leker. När det spritter i en bara för att få komma ut. I år ska vi väl ändå få ha sommar maj-oktober, för att ta igen för förra året?

Sen är ju faktiskt klockan eftermiddag också. Och det är fortfarande ljust ute, och lär vara ett tag till. Man får ju mer ork och är pigg längre då. Då gör det kanske inte så mycket om man går upp 11 och inte kommer igång förrän 13 för det är ändå flera timmar kvar av dagen. När ska det bli sommar på riktigt?

Dagen känns bara så bra när man fått så mycket gjort, så duktig man kan vara. Nästan så man borde få sig en klapp på huvudet. Man borde göra sånt oftare, och då bli nöjd med sig själv oftare. Och sova tidigare, ja det är bra.

Och förresten, toaletten är skinande ren, från fot till knopp, från golv till tak. Fiiiiint.

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0