Varning: Extremt gnälligt

Men jag orkar bara inte med att allt ska hålla på! Är det inte det ena så är det det andra, tredje eller fjärde. Why, why, why? Nu tänker jag gnälla, så är det bara.

- Spelet strular, vettifan vad som är fel men saker låser sig i handen när jag ska flytta på dom vilket gör att jag antingen får hoppa in och ut för varje grej i byggläget och spelläget. Jag har startat om från huvudmenyn och avslutat spelet flera gånger. Var likadant igår och då har jag ju haft datorn avstängd under natten, och där med spelet också. Bara för att det är en familj jag (igen) gillar och trivs med!!

- Internet är segare än en kamelröv och har varit det hur länge som helst nu. Sidorna tar evigheter och ladda för det mesta, ibland har man flyt i tre minuter men då ska det jävlas extra när dom minutrarna är över. Och det beror ju inte heller på datorn då eftersom den är avstängd, och säger jag nåt till Oscar som inte har så på sin dator svarar han "Jaa, då förstår du varför jag längtar efter fiber" men det hjälper ju inte mig nuuu, varför har det blivit så nuuu?

- Det gör ont i mina händer efter att jag drämde dom i tangentbordet när jag trodde att jag skulle vara tvungen att avsluta skitspelet utan att kunna spara - vilket jag inte gjort på ganska lång stund. Men efter alla turer dom senaste dagarna har jag börjat bli bättre på att spara ofta. Men inte tillräckligt bra än, men det löste sig tack och lov och jag fick sparat om kom ut i behåll.

- Jag blir sur när det kommer ursäkter som är så dåliga så dom låter välplanerade, fast jag vet att det inte är så och förstår egentligen varför det blir som det blir, men jag spyr på att det ska ska bli så gång på gång på gång vilket resulterar att jag sitter och surar resten av dagen och har inte lust att prata för fem öre, vilket är orättvist.

- Den jävla sladden verkar inte behaga komma nån gång och jag blir så trött, sur och less på allt vad Elgiganten heter så jag känner bara att jag inte orkar mer. Den har väntat på reservdel i en vecka och på onsdag har jag väntat i tre veckor. Både 21 dagar och 15 arbetsdagar. Och jag vill ha min dator nu. Jag vill inte sitta här och uggla, ska det sega på internet kan jag lik väl sitta framför TV:n och uggla medans jag väntar, eller göra nåt annat än sitta i ett litet hörn.

- Besked och beslut ska ta så jävla lång tid jämt så man går och väntar och väntar men aldrig kommer det man väntar på. Och med den turen jag har just nu så är det väl en spark i arslet som blir svaret och inte det vi hoppades på. För varför skulle nåt gå åt rätt håll? Varför skulle det nånsin kunna hända nåt som gynnar oss? Varför inte liksom?

- Det där jobbet jag påstås ha. Pengarna är inte så jävla noga när man jämför med grejen att komma ut, träffa folk och få göra nåt jag tycker är kul. Det är 13 dagar kvar på denna månaden, 18 har gått, och jag har jobbat en dag. En, liten, futtig dag på hela fem timmar. That's it. Varför kunde det inte bara bli så att jag fick en plats också? Om så en ytte, pytte liten? Jag saknar allt som har med jobbet att göra och det börjar bli jobbigt att tänka på det och handla där, för jag blir så ledsen att jag inte ingår där.

- Jag känner behovet att rada upp allt som just nu går emot mig, stort som litet. Och jag känner för att lipa när jag gör det. Både för att jag gör det och för allt som bråkar med mig. Nån gång ska det la vända och bli bättre men om bara nåt, till exempel spelet så jag kunde försvinna in dit, ville bli bra rätt snart så hade det underlättat. En hel jävla massa, faktiskt.

Kommentarer
Postat av: chathrine

oooh, men man FÅR gnälla en massa på en gång, så är det klart sen. :)

2010-01-18 @ 18:22:54
Postat av: ♥ Jasas

Det är bra att lista upp, för det finns inga listor som är så go'a som dom man kan stryka då något löst sig! Men det med ursäkter, sladden, segt kamelröv internet etc.. FY FAN!!!!

2010-01-18 @ 22:46:58
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0