Urspårade tankar

Hjärtat: Det var utan imbördes ordning, var glad att du var med nånstans!

Anneli: Haha ja, det sjuka är att jag såg den kommentaren först igår! När jag var inne i själva inlägget för inte hade jag sett det här inne! Dumma blogg.se ska tydligen börja bråka igen. Inte nog med att inget visas på "startsidan", jag går alltid in på alla kommentarer men ändå hade din och en annan kommentar försvunnit, men jag hade sett dom två som kom in efter det? Så mysko.
Och ja, det är väl tyvärr så men jag hoppades att dom skulle vara bra. Hade ju varit kul med nån affär/kedja nånstans man kände att man kunde lite på, men icke.





Jag måste putta tillbaka mitt dygn.
Inte vända tillbaka, man får inte säga för Oscar att man vänt på dygnet om man är pigg lite längre än vanligt, vända på dygnet är att gå upp när jag fortfarande är pigg, typ. Den läxan lärde jag mig igår när jag sa att jag måste vända tillbaka. Men okej, jag har förskjutit mitt dygn.

Men jag försöker och försöker.
Klockan ringer tidigare och tidigare varje morgon men det tar ju sin lilla tid att ta sig upp ändå. Men nån gång tycker jag att jag måste vara trött när klockan passerat midnatt. Eller ja, problemet är inte att jag inte är trött egentligen, utan att jag är pigg också. Så jag kommer liksom inte till ro. Hade jag kunnat göra det hade jag väl somnat, men nu måste jag studsa, prata och göra saker för jag är för pigg. Ha, och nu när jag sitter här och gnäller ser jag lösningen också.

Man kanske ska göra sig av med energin.
För det är ju det jag känner, när jag lägger mig och stänger av. Jag är egentligen trött, jag gäspar, men jag har massa energi kvar. Göra sig av med den då kanske, pucko. Så jag har ju idag och imorgon, sen börjar det igen, men nu vet jag ju och då kan jag (försöka) göra nåt åt det också.


Vad ni har för nytta av detta inlägget vet jag inte, det spårade iväg lite när jag tänkte medans jag skrev. God morgon säger vi och hoppas på att nästa blir bättre.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Det är dina tankar och dom har man mycket nytta av! Me love! :D

2010-01-05 @ 20:41:54
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Jag orkar inte bry mig om sånt. Det är bara att ta smällen när den kommer. Som idag, sov nog bara tre timmar inatt, innan klockan ringde 6.15. No lesson learned ;p

2010-01-05 @ 22:25:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0