Tjejsnack #42

Kändisar

1. Läser du någon kändisblogg, vems?
Kändis och kändis, beror väl på hur man ser det men den som är mest kändis på min blogglista måste ju vara Alex Schulman. Sen läser jag inne hos Egoina, mamma Becka och Stina-Lee som väl mer är bloggkändisar. Annars, inte så mö till kändisar där faktiskt. Fast, allt är ju relativt.
2. Vilken kändis tycker du är en bra förebild, varför?
Den jag kommer på sådär på rak arm som jag vet gör nåt bra är väl Bono i så fall. Vad jag kan komma på gör han väl massa bra saker, och jag kan inte komma på nån direkt "skandal" med honom?
3. Vem är en riktigt dålig förebild, av vilken anledning?
Alla som vet att dom är förebilder, eller idoler, men skiter i att deras handlingar kan påverka unga. Det om nåt borde ju vara en push att sköta sig, att nån ser en som ens idol.
4. Ska kändisar ha mer förmåner än andra, varför/inte?
Varför skulle dom? Dom är väl inte mer människa än vad jag är? Eller du? Dom har bara "valt" ett jobb som är mer offentligt än andras och där med följer vissa konsekvenser men det har man ju vetat innan. Det gör dom inte mer värda, och mer berättigade förmåner. Vad gör dom, egentligen?
5. Om du fick vara kändis för en dag, vilken typ av kändis skulle du välja, och varför?
Jag hade hellre velat vara känd för att ha gjort nåt. Kanske inte brännt BH:n eller kastat en tårta i kungens fejja, men antingen berört eller fått nåt att hända via mitt tycke och tänkande? Det är väl kanske inte kändis just, men det är faktiskt inget jag strävar efter på nåt sätt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0