Ska man skratta eller gråta?

Anneli: Fler och fler som sett den säger att den inte är nåt att ha men jag vill också se den så vi får väl tanka den då. Typiskt, för den har jag sett fram emot att se på bio sen den kom.
Haha ne, han gör la bara sånt trams, därför jag var lite skeptisk och med beskrivning till. Får fundera och kolla om/hur dom går på fredag. Tur som är så är jag inget Clooney-fan direkt (varken till utseende eller skådespeleri) så det väger inte över på nåt sätt, hehe.





Jag som trodde mig bli glad.
Det plingade i telefonen och jag såg på skärmen att det var från "El" nånting, förmodligen Elgiganten, men man vet ju inte. "Hej! Verkstade arbetar med din produkt. De har beställt reservdelar som kommer att levereras inom 6-8 dagar." Weiho, vad detta går segt.

Idag går vi in i dag 13.
Med avdrag för nyår. Lite spännande att reservdelen kan komma till verkstaden, när deras tid är ute. Och då ska den ju tillbaka till butiken. Jag kan nog inte kräva att den ska vara hemma, eftersom dom ska posta den, men den ska vara tillbaka i butik inom tre veckor. Annars, annars. Malin tyckte att jag skulle ryta åt dom att jag jobbar i butik så fixa det här.

I wish, men det är ju därför jag inte kan.
Saker måste gå sin väg och det går inte snabbare för att jag är krävande och otrevlig. Men är det sagt två-tre veckor och dom dessutom tabbat sig sen innan, då är det en helt annan sak. Då hade jag också förstått om kunden kommit in och skällt på mig. In fact, det har dom.

Kommentarer
Postat av: Anneli

De kanske har mer än vanligt att göra? Jag vet inte... men jag förstår att det är irriterande!

2010-01-12 @ 19:01:41
Postat av: ♥ Jasas

Usch, jag hade nog inte kunnat hålla mig :|

2010-01-15 @ 19:20:45
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0