Sjukt vad dom var lika!

Nåt som störde mig så otroligt när vi kollade på Sommar med Göran här om dagen var en av killarna som var med var så enormt lik Matthew Perry, Chandler i Vänner.

Carl Stjernlöf hette den svenska versionen av amerikanen Matthew Perry. Nu stör jag mig dock mest på att jag vet att det finns en nästan exakt likadan, eller i alla fall väldigt lik, bild på Matthew som den på Carl men så hittade jag inga bättre för på dom flesta är Matthew väldigt rund i ansiktet och Carl är väldigt smal. Men det var ju Matthew i början av Vänner.

Oscar tyckte inte dom var såå lika men jag trodde faktiskt först när jag såg Carl att det var Chandler, fast ändå inte för varför skulle han vara med där? Och sen förstörde det liksom filmen, för att dom var så galet lika. Tack och lov inte i sättet alls, men i utseendet. Alla har ju sin dubbelgångare och Matthew hittar sin i den tio år yngre svensken.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Hahahahaa! Det är som jag då jag ser någon utav dom dära lustigkurrarna från Parlamentet (och andra humorgrejsimojser) i allvarliga filmer. Det förstör allt :P

2010-01-21 @ 20:00:52
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0