Sandybell

Jag läste hos Hanna om en film hon sett när hon var liten som hon letade efter, Katy. Då kom jag att tänka på att jag tänkt flera gånger på Sandybell, men glömt leta.

Försökte hitta nåt på YouTube, antingen på svenska eller engelska men hittade bara franska och spanska. Och kinesiska. Hjälpte inte mig så mycket men jag klickade igenom lite och fick såna minnen. Som jag lipat till den, haha! Har haft så blandade känslor till den, vissa delar är bra, andra dåliga och vissa sorgliga. Men jag har aldrig sett slutet. Jag lånade den på VHS av min kusin när jag var liten men hon hade inte alla filmerna och alla avsnitten tyvärr.

Men! Så när jag googlade så hittade jag typ som pricerunner, prisjakt hette den, och då kom jag till filmia och där fanns den! Bara det att både på PirateBay och där så står det att det är 10 avsnitt men på YouTube finns det 46? Neeej, 10 disc står det ju, och 14 timmar. Har för mig att avsnitten var väldigt korta, 10-20 minuter kanske? Den får jag nog ta och beställa eller önska mig i födelsedagspresent! 387 kronor för 10 skivor (och i så fall 46 avsnitt?) är ju himla bra!

Så jag får säga lite tack Hanna att du påminde mig att jag skulle leta! Med lite tur har jag första avsnittet nere om cirka fem minuter, ska vara på svenska dessutom. Så fint. Åh vad jag vill ha nuu! Tänk om jag får se slutet? Som jag undrat vad som händer och när jag klickade runt lite på YouTube fattade jag (tack och lov) inte så mycket men det verkade hända båda det ena och andra? Får spela lite Sims och komma på andra tankar!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Det var lite så! :D

2010-01-21 @ 20:14:02
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0