Nya kategorier

Jag kände att det var dags nu.
Man måste förändra sig emellanåt, så jag donar lite med kategorierna. Mest vad det väl att jag ville minskat ner listan, men det gick sådär, haha! Två kategorier försvann, hela två! Jag är inte så bra på att banta, men det visste vi ju sen innan, ingen chock där precis.

Är lite sugen på att städa undan julen också.
Ska bara har orken, lusten och kreativiteten till det också. Eller se om det ligger nån gammal, oanvänd header som väntar på mig. Känns inte direkt som man vill ha nåt jättevårigt, när snön ligger där ute och lär göra ett tag till. Vi får se vad det blir av det hela, helt enkelt.



Tillägg:
Inte bara det att jag tappat två kategorier, jag har dessutom ett antal gånger när jag antingen tänkt blogga om nåt, eller bloggar om nåt, tänkt "Åh, varför har jag inte en sån kategori?" så det ligger ju dessutom några i kö. Bara för att, hah!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Sånt kan vara ganska svårt, innan man lär sig de nya kategoriernas ställen :O Man är så van att ha en viss kategori "så långt" ner på listan osv. Men du kanske tar förändringar inne på bloggen lättare än vad jag gör, haha!



Duktigt iaf! :D Även om du har några på kö......

2010-01-05 @ 20:44:14
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0