Nu blir det Sims!

Chathrine: Det har jag faktiskt inte ens tänkt på! Fil, fil och fil, är det inte typiskt svenskan så säg, hah! Egentligen borde det finnas ett fjärde fil (jag tänker fil till frukost, fil i träslöjden och fil att köra bil i) för idag pratar man ju om fil på datorn. Så fil, fil, fil och fil?
Haha okej, du är rätt härdad då. Men David?? Känns illa att han ser filmer jag inte törs se på, ha!

Anneli: Däääär är du! Har faktiskt tänk på dig och att du varit frånvarande (eller är jag för snabb nu igen?). KUL att du är tillbaka, och att se ditt namn i kommentarerna!
Haha ja, jag får nog säga att det är en yrkesskada. Eller så får man lov att ha olicka tycken? Hehe ne men hade inte mamma pratat finska och påpekat det så eftersom hon ibland har svårt med sånt, så hade jag nog aldrig tänkt på det själv faktiskt.
Ja det är väl så. Låter lite logiskt på ett sätt men samtidigt så undrar jag, hur måga var extra deprimerade igår? Ganska många när dom idag vet att dom "ska" ha varit det ja.





Nu ska jag sätta mig och spela tänkte jag. Blev aldrig av förut, läs och häpna. Dagens första Sims inleds här med när detta inlägget är skrivet.

Minns inte vad jag gjorde förut, men jag fastnade i soffan efter/under Top Model. Hittade lite att pyssla med för ett tag sen så det gjorde jag tills det blev matdags och sen kom jag tillbaka hit. Ska fota det jag pysslade med men det får vänta med att komma hit för det är en födelsedagspresent.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Häääär är jag :) Jag har nog varit lite frånvarande både här och där :(



Woho, Sims! Det hade jag tänkt förut också, men känns som att jag har viktigare (men tråkigare) saker att göra :(

2010-01-19 @ 16:13:53
Postat av: chathrine

Hans favvofilm när han var 3 år var Jurassic Park. Så han är härdad. :) Tycker man själv får avgöra hur moget barnet är att ta in.

Ja, just det. Tänkte på äta, åka i, med och i dator. Men min matte är kass. ;)

2010-01-19 @ 17:57:14
Postat av: ♥ Jasas

Wiiih, hoppas att du lagt ut vad det var här ovan, så att jag slipper bli så jäkla nyfiken ;P

2010-01-21 @ 20:02:54
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0