Lite och ganska mycket

Ja, det har inte varit lätt att ta sig in här kan jag lova. Vissa gånger tycker jag att jag försökt 20.000 gånger utan att överdriva, och utan att lyckas.

Så nu har jag änna tappat lusten lite, haha! Var ju ett tag sen jag bloggade sist men egentligen har det inte hänt så mycket. Vi har börjat ta tag i den där klädkammaren idag. Känns rätt bra, förutom att andningen inte är helt tillgänglig på grund av allt damm. Men man får pausa, andas ren luft och fortsätta. Än så länge är vi uppe i två kassar skräp och en hel del som fått nya platser.

Jag har ett litet dilemma med det hela bara. Vi har ju en stor och jobbig TV-bokhylla och vi har försökt sälja den på Blocket men blir inte av med den. Idag bestämde vi att vi ger den en sista chans för ett par hundra en gång till, så slipper man i alla fall göra sig av med den själv. Och egentligen är det ju inget fel på den. Men det var inte dilemmat.

Vi har vår gamla service. Egentligen jättefin och jag kände att jag saknade den när jag "hittade" det förut. Vanlig rund i helt vitt förutom en blå rand längs hela kanten på tallrikarna och kopparna. Från början var det 12 mattallrikar, 12 asietter, 12 skålar och 12 kaffekoppar (ganska stora ändå) - och 12 stora glas och 12 av varje bestick men glasen finns inte och besticken använder vi. Men nu kanske man kan få ihop 8 eller 10 av varje och jag tycker att man kan väl försöka bli av med dom också då eller?

Oscar tror inte att man får nåt för dom men jag har så svårt att slänga när det funkar! Några har ju gått sönder, några är lite kantstötta och några används som matskål men som sagt, man kan säkert få ihop 8 eller 10 delar av allt. För 100-200 kunde det kanske vara nåt ändå? Jag hatar att slänga sånt som egentligen funkar, är helt och rent och "kan behövas".

Kommentarer
Postat av: Anneli

Stora klumpiga möbler är inte så roliga... Jag skruvade ju isär mitt stora skrivbord och slängde i containern när det var vår/höststädning en gång. Smidigt ;) Men det var inte i så gott skick att jag hade kunnat med att sälja det. Kan man tjäna någon hundralapp, så varför inte?

2010-01-30 @ 19:31:35
Postat av: chathrine

Servis. :) Service är ngt heeelt annat. ;)

2010-01-30 @ 20:58:09
Postat av: jasas.se

Var kommer servisen ifrån? :O

2010-01-31 @ 10:57:09
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0