Lampsnack

Jasas: Absolut att jag ska visa! Men nu står det still, jag kan inte göra det jag vill och jag kommer inte på vad jag ska göra istället så jag la det lite på is. Kuddar ska det allt bli, antingen i helgen eller en annan dag men kuddar får vi ju ha oss, haha!
Ja det är ju det som är så skönt, och att man kan plocka fram dom "bara sådär" och bli lite extra glad en dag eller kväll. Jättemysigt!
Absolut att jag förstår, så grymtskönt när det blir åt rätt håll, haha! Kändes verkligen som dagen bara skulle bli piss neråt och så vände den - som en pannkaka! HAHA!
Neej, jag kommer faktiskt inte ihåg dom kategorierna. Nu blir jag lite ledsen i ögat faktiskt! Inget minne what so ever, plingar inga klockor eller nånting?
Måste vara så, det var så otroligt skönt framför allt när vi blev av med granen, och då kände man/jag för att piffa mer! Du har så rätt så!
Var nog bara att dom hade premiär på fredagen så tiderna inte släppts, jag vet inte? Men bio blev det inte (kom på när jag låg och somnade att jag glömde svara) dels för att Oscar var ute och åkte skidor så han hade massa för mycket kläder på sig och för att... jag glömde lite att det var fredag. Men vi har till på onsdag på oss, haha!
Oh ja, det är tur att vi aldrig sökt för dom andra hade ju aldrig haft en chans, haha! Jag tycker det är så häftigt att se fula Fia som blir toppenbra på bild, och hur dom alla blir på bild, och allt sånt runt. Jag är nog ett litet modeoffer innerst inne, men jag håller sällan med i allt vad domarna säger i sånt, jag gillar sånt dom inte gillar, ogillar det dom gillar men nåt har vi samma i oftast, haha!
Njaa, huset igår blev inte stilrent/som erat eftersom jag byggde det i samma färg/stil hela huset. Men när jag bygger om eller gör om hus jag redan har, eller inte har nån exakt plan för huset, DÅ minsann skulle familjen Eriksson kunna bo där, hah!

Chathrine: Meh, man får lov att vara barnslig även om man är 30+! Och min lillebror är 7 och jag kan då aldrig minnas att han har gjort det heller! Momeror rorövovarorsospoproråkoketot åtot fofololkoketot!

Anneli: Jojegog kokanon poproratota dodetot momedod dodigog! Jojagog äror inontote lolikoka totroråkokigog sosomom anondodrora vovuxoxnona! Bobarora lolitote jojobobbobigogtot atottot soskokrorivova sosåhohäror!
Fast ändra spelets gubbar gör jag nästan alltid, när jag gifter mig med en "utomstående". Igår gjorde jag det till och med med tjejerna som jag gjorde gravida och gifte mig med (för pengarna), innan jag slängde ut dom för att slippa ta hand om barnet! Haha, hur illa är inte det då? Ska fota min snubbe, han var ganska stilig, eller ja om man tänker som jag gjorde med hans "historia", tills jag såg att han hade trasiga skor, haha!





Ja det tog ju bara en kvart eller så.
Med allt hoppande fram och tillbaka mellan kommentarer (inte för att jag klagar, långt ifrån) och så tar det ju sin lilla tid att svara på rorövovarorsospoproråkoketot. Men nu så! Men då skulle jag tydligen äta frukost så vi kan försöka få upp den nya taklampan istället.

Eller ny och ny, oanvända.
Jag köpte den för typ fyra månader sen, kom hem och funderade på om det var rätt och om det var värt pengarna just då och sen glömde vi lämna tillbaka den, haha! Och det är ju typ en sån vi vill ha egentligen så nu ska vi se om vi inte kan få upp den och få lite mer ljus i vårt vardagsrum och mer ljus i vårat kök! Det behövs lugnt sagt på båda!

Det är ju inte mycket till lampor vi har idag.
Vi satte upp en så länge, för att vi inte hade nån annan och inte visste vad vi ville ha, i vardagsrummet som bara är en "kåpa" och en glödlampa = för lite ljus för att lysa upp hela rummet. Och i köket har vi inte ens nån över bordet = för lite ljus, punkt och slut bara.


Kommentarer
Postat av: Anneli

Hoppas att det blev bra! Ljus är viktigt! Massa lampor ska man ha :)

2010-01-17 @ 10:20:59
Postat av: ♥ Jasas

Vi har också varit ganska "sega" med att hitta lampor. Eller ja, få upp dom då man väl köpt! Men då vi flyttade hit till huset så har vi faktiskt lampor i alla tak förutom i vårat sovrum.. för där har vi sänglamporna, en fönsterlampa som hänger också en golvlampa.. så vi tycker inte det behövs en taklampa.. för där behöver man ju inte "det" ljuset.



Men här i vardagsrummet, hallen, köket, hallen på ovanvåningen och i Mio's rum har vi taklampor. Helt imponerad av oss själva. Haha!

2010-01-17 @ 19:54:04
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0