Julen är gone

Äntligen, äntligen, Ä N T L I G E N!
Eller ja, mycket har jag inte längtat men när det var gjort var det skönt. Julen är väck. Det enda som är kvar är gradinerna och dom tänker jag nog låta hängar kvar ett tag. Byta i köket bara, höra med mamma om när hon tror att dom nya blir klara som hon ska sy, annars byter jag till dom andra jag har. Så får vi se med sovrummet sen vad jag känner för där.

Jag gillar att ha dom röda i vardagsrummet.
Vanliga, enkla längder i rött lin. Passar bra med dom svarta lamporna och dom röda typ krukorna i typ svarta träramar. Eller hur man nu ska förklara. Men aj lajk it. Så dom blir nog kvar ett tag. Inte tillräckligt många som kommer hit och kan "klaga" på att julgardinen (om man kopplar det) sitter uppe så jag känner mig lite modig nu, mouahaha! Plus, att jag har ju en så bra förklaring.

Och resten gick sådär.
När Oscar kom hem tog jag slut. Mest för att det är tråkigt att dra igång nåt när den andre sitter vid datorn/TV:n. Eller att fortsätta blir det ju. Men nu fick jag lust igen, så det blir nog att fortsätta lite innan han får vakna så vi kan gå ner och handla lite. Bara lite lagom komplettering med sånt som inte fanns förra veckan. Eller kanske nåt mer?

Kommentarer
Postat av: Anneli

Bah, jag har inte fått bort allt än. Har en stjärna kvar i köket och julgardiner där och vardagsrummet. Men i köket är det för att jag inte orkat stryka dem som egentligen ska hänga där ;)

Och de i vardagsrummet får hänga kvar, det är ju inte juligt röda ju ;)

2010-01-11 @ 19:16:04
Postat av: ♥ Jasas

Vad skönt och vad duktig du varit! \o/ Man får en liten nytändning då jultomtarna + stakarna (m.m) är borta, det fick iaf jag! Och röda gardiner är ju görsnyggt!

2010-01-15 @ 19:18:02
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0