Inte så möe å säg

Så mycket jag har gjort det senaste, ojoj! Spelat Sims, virkat framför TV:n med eller utan Oscar och gått och grejat här hemma. Därför finns det inte så mycket att blogga om.

Nu, ska jag titta färdigt som sista minutrarna på Grey's Anatomy och sen ska vi äta resterna av gårdagens toppengoa asiatiska kycklingsoppa! Smarrig som tusan var den så jag kan absolut rekomendera den. Liiite mer ris i bara men annars var allt perfa. Mums i magen.

Sen ska vi byta sängkläder, duscha, och inviga dom nya kuddarna. Mamma var sådär nöjd med sin, men vi får väl se när hon sovit med den lite längre så hon vänjer sig och så. Många som köper nya kuddar eller madrasser och efter första natten ger dom upp, men man måste ju vänja sig också.

Slut, nu mat!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Ja, det är en vanesak med nya kuddar. Vi köpte ju airmax och Andreas gav upp efter första natten. Det gjorde inte jag, och jag har inte alls haft ont i nacken lika mycket som jag hade innan. Så jag lyckades övertyga Andreas sen också, och nu sover han också gott på sin :) Tur det, för de var ju inte billiga direkt :P

2010-01-22 @ 16:31:59
Postat av: ♥ Jasas

Oftast är nog folk så himla vana vid att ha samma gamla mjuka och "ur"liggna kuddar.. så det är gott att ha nya ju! Hoppas ni kommer somna och sova gott! (om ni inte vilat på dagen, redan)! :D



God soppa! Mums!

2010-01-22 @ 20:02:00
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0