Good news for me!

Chathrine: Ja men det är ju sjukt? Vad skickar det för signaler till barnen som sitter och tittar? Och alla mammor har oftast ett förklade; hon ska stå i köket och sköta familjen för hur ofta tittar du på tecknat och mamman inte är hemma?

Marina: Du också, och jag håller alla tummar jag har!

Jasas: Den mår mycket bättre, tack så mycket!
Haha ja, nu är det 185 men jag har att titta på imorgon så med lite tur så ska jag komma ikapp! Hoho!





Ja, vi ska prata om badet men det tar vi sen. Först; NYHET! Ja, för mig alltså, det spelar la inte er nån roll egentligen, hah! "Världens bästa nyhet" sa Oscar och jag frågade om det var det för mig också och det var det nog tyckte han, kanske inte världens bästa, men bra.

En av våra gamla pizzerior har börjat med utkörning! Inte nog med att dom har en pizza för 75 spänn, och resten är från 45 kronor till 70 (jämfört med den här som inte har en under 60 spänn och flera kostar 90 spänn) - dom är dessutom mycket godare än den här nere. I alla fall var dom det när vi bodde där så hoppas det är lika bra. OCH, själva grejen var att man fick två valfria pizzor (inte bara nummer 1-10 = billigaste), två små drickor, två sallad (så klart) plus utkörning för 130 spänn! Ville man ha tre pizzor och tre drickor gick det på 199 crowns. Riktigt bra, om ni frågar mig.

Så nu väntar vi på pizza, haha! Var ju bara tvungen att testa, dels om min gamla goding var lika bra och hur det funkar och sådär. Så vet man och kan stilla sitt undrande och nyfikenhet. Cirka 20 minuter kvar, jag ringde för 20 minuter sen. Hoppas att det bara är idag för att dom hade premiär i helgen, annars vet man ju så sett det och då får man ju planera efter det. Men det var kul, nu är jag mest nyfiken på vart dom kommer med pizzan. Hemkörning, men jag kan faktiskt tänka mig att gå ner för trappan och hämta den, haha! Men ja, inte världens bästa men väldigt bra!

Ah, en kvart tidigare var den här, hela vägen till dörren! MUMS I MAGEN!

Kommentarer
Postat av: chathrine

Tyvärr kommer det nog inte ändras, så länge "idealkvinnan och mannen" finns. Kvinnan har ju varit kurviga i alla tider ( Se på Marilyn Monroe eller Fru Jetson ). Det är bara måtten som förändrats. Och en redig karl ska vara bredaxlad.



haha, ja fler män med förläde!



2010-01-24 @ 22:05:08
Postat av: Anneli

Hemkörning, det börjar bli "populärt" igen. Fanns ju när jag var tonåring, men sen gick väl alla pizzerior ihop och bestämde att alla skulle strunta i det. Men såg faktiskt reklam här istan nu, en som börjat. Men vi behöver inte det, godaste pizzorna bakas (om inte i vårt eget kök) ca 150 meter bort ;)

2010-01-25 @ 14:07:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0