F-f-faaarenheit

Nilla: När jag säger det för mig själv här så känns det inte lika konstigt att säga tvåtusentio men att skriva 2010 känns bara fel, haha! Så man skulle få säga typ "Jag har barn som är födda -02, -07 och tvåtusentio". Haha, så krångligt då!

Chathrine: Ja det är lite så jag känner också, även om det snart är 100 år sen och jag inte ens var i närheten av att vara med då, så känns inte till exempel 1920 så länge sen. Kanske om man tänker på sånt som hänt, typ Titanic 1912 eller mina mor- och farföräldrar som föddes på 1930-talet - då blir det ju ganska länge sen, men inte att bara tänka bak. Då känns det så fel att säga typ 20-talet. Får nog också börja säga det långa, även om jag säger tvåtusentio då.

Anneli: Ja, med rätt låt (snabb och med en hel del bas) är det lite klurigt. Man flyttar ju "bilen"/raketen med musen eller piltangenterna. Fast det är kul. Lite enformigt efter ett tag men man får ju lyssna på (bra) musik under tiden och det är ju inte fel!





Nu har vi fått handlat också.
Det var typ det vi fick gjort idag. Men skönt att ha det gjort så vi har mat hemma och kan äta varje dag igen. Var ett tag sen nu faktiskt, haha. Ska bara handla det sista på Ica. Bra att börja på Lidl så tar man det man kan/vill köpa där och det som hellre köps på Ica och som inte fanns/inte var bra på Lidl brukar funka på Ica. Nice, nice. Skitbra att ha båda så nära, typiskt att Netto och godislagret stängde strax innan vi flyttade bara. Av två helt olika anledningar, men ändå, haha!

Sitter och kollar lite på YouTube.
Kom på att allt finns ju där. När jag hittade (massa) filmer på Audisurf kom jag på att jag kunde ju faktiskt kolla efter Farenheit också, så man fick en liten inblick (om man är intresserad) istället för att bara läsa mitt babbel och kanske inte fatta nånting. Hittar dock inte riktigt nån bra film som visar som jag vill. Känns ju lite roligare om det visar hur det är än bara... jag vet inte, inget viktigt.


Här ser man nästan att man får påverka vad som görs eller sägs.
Och att det sen påverkar spelet. Finns ett antal olika slut, beroende på hur man gjort under spelets gång. När servitrisen pratat och det blir tyst en stund och polisen frågar en ny fråga, har spelaren valt den. Så får man veta olika saker, beroende på vad man svarar och det hjälper på olika sätt i utredningen. Och så ser man när dom letar ledtrådar, det är också sånt man får göra själv, antingen så letar man noga eller hoppar över det lite eller som man vill, ju mer man letar desto bättre mår polisen och desto lättare går ju utredningen sen. Har jag avslöjat hela spelet nu? Haha!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Men vaaa? Så avancerat ändå! :O

2010-01-05 @ 20:37:43
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0