Tisdagskväll

Yo man! Känns bra som tusan, yes it does.

Hittade matlåda i frysen så det blir kyckling kuckelijox imorgon och så blev det pasta till såsen så jag är mätt och glad. Kom precis ur duschen också. Kom på att istället för att behöva gå upp lite tidigare imorgon bitti och sen inte få nåt som helst ordning på det så kunde jag duscha nu, sova lite längre imorgon och kanske till och med få lite lockar och ordning på karuffset! Maj gad!

Så nu sitter jag och torkar med Hanna på MSN - en redig MSN-dag idag! Och kollar på Grannfejden, alltid lika kul att se hur sorgligt det är att man inte kan prata med varandra och om det inte funkar, så att man inte kan släppa det och gå vidare. Ska koka mig lite the i pausen och flytta vidare från soffan till sängen tänkte jag. Så mys att kunna ligga där igen, och att sitta här, med datorn. Nu slipper jag mitt hörn där inne. Och rygg och rumpa uppskattar det också.

Stänga av datorn och göra nåt annat, nej det existerar inte. Hahaha! Nu är det paus, nu blir det the! Kom på att jag måste ju kolla så jag har allt till imorgon också! Typ kläder, nycklar, kort och sånt. Så man slipper springa som en skållad råtta imorgon med tandborsten i örat, strumpan i munnen och målar mascara på knät. Hmm nej, jag ska nog se till att fixa det ikväll faktiskt.

Men mellan TV:n och Hanna tar det så lång tid att skriva detta, 40 minuter än så länge med allt som varit, haha! Så jag avslutar, tackar för mig och tror inte att det kommer nån uppdatering från mig förrän imorgon kväll som tidigast eftersom jag ska upp och jobba heldag imorgon. Så god natt, god morgon och ha en fin tisdag!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Haha, fast det hade varit en rolig syn med tandborstar strumpor och sminkade knän ;) Hoppas du haft en bra dag på jobbet! Kram

2010-01-26 @ 16:02:26
Postat av: ♥ Jasas

Herregud jag har inte varit här inne på jättelänge nu ju! Det känns som 100 år sedan som vi skrevs på msn ju! :O

2010-01-28 @ 22:23:46
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0