Det som det gick?

Jasas: Haha, innan jag kom på att Harry redan var född så kom jag på att Harrison och Stina kunde ju blivit Hanna! Skrev det här, sen kom jag på att ungen fanns redan och var en liten gutt, hah!
Ja, han kan mycket den mannen. Nästan lite för mycket, bättre att låta nån annat få plats där inne ibland också, haha!
Hahaha ja precis, "Här sitter Jenni, 21 år och börjar på söndag fjärde terminen i simskola - går sådär men än har hon inte drunknat!" Fast det finns ju vuxensim också, så egentligen ska man inte skämta om det. Men ah, vi gör det ändå!
Hehe jo så kan man ju också se det. Oscars förrförra lärare var ju strax under 30 och den förra var typ 35 och jag har så svårt att se hur man ska ha lika mycket respekt för en jämngammal än för en som i alla fall är över 40. Dom i hans skola är ju allt från 18 till 50+ så det måste ju vara lite konstigt även för lärarna. Men annars så är jag nog också inne på en yngre, det känns som att det blir bättre och lättare med en lärare som är mer på samma plan än en som sitter och vill att allt ska vara som 1875 när h*n började vara lärare, huga!

Anneli: Nja, jag tror det som är mest avancerat är att beställa rätt delar så allt passar, haha! Sen är det bara som lego, säger han. Egentligen är det ju inte så mycket som ska i. Första gången han byggde en dator så hade han sin kompis som är ännu bättre i telefonen när han behövde och när han fixade den var ju nästa dator lätt, och nu har det rullat på. Ja alltså, vem som helst kanske inte fixar det, men nästan, hah!
Haha, jaa det var för att du skrivit svensklärare som jag kom att tänka på det! Alldeles korrekt.





Äh, det kan inte alltid bli som man vill och tänkt. Nu får kuddarna lukta av sig lite till och det är ju positivt.

Jag frågade för mer än en timme sen om vi skulle fixa ordning sovrummet och byta sängkläder och fick till svar "Jag vill bara spela några sekunder" och så chockad är jag väl inte att han fortfarande spelar. Ett nytt spel som kom ut igår så han är rätt fast. Men å andra sidan är det inte jag som tjatat om att få byta kudde, so what do I care?

I övrigt är jag inte så på hugget längre. Min mage är inte riktigt på banan. Ingen chock direkt, det händer ju en gång i månaden men jag blir så sur för det senaste har det blivit så mycket värre. Blah. För den som undrar alltså, hah! Ne men är magen sur är jag sur. Och när nån gömmer godiset för mig, då blir jag ännu surare. Så, jag spelar istället. God natt!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Hej Jenni! Saknar dig! -pikar- Harry, Hanna, hihihihi! Lustigt att du tänkte på det, nu då! :)



Hoppas din mage mår bra nu igen, 2 dagar sent och allt..

2010-01-24 @ 20:35:38
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0