Morgonen gjord

Jasas: Haha nej, verkligen inte. Dom drar inte jämt nånstans, Oscar och Anton, hah!
Haha ja, eller som här så är dom svindyra, plus att gymnasiet ligger två minuter därifrån som dom tjänar väl rätt bra på det och lunch, även om den är svindyr den också nu.
Joo, jag vet ju det egentligen och ibland försöker jag komma ihåg det när jag fotar (för det gör jag ju egentligen inte allt för ofta heller) och ibland tar jag till och med nån bild som jag inte blir nöjd med och sen ger jag upp, typ. Och ibland kommer jag på det när allt är över liksom. Men jag får skärpa mig!
Jaa, nåt sånt var det nog. Alla kan ju inte alltid klicka, och det är ju bara Laura och hennes familj som dom har kontakt med idag. Men så är det ju, man kan ju möta folk lite överallt som man klickar med, och är det i grupp måste man(/barnen) ju inte klicka med alla där.
Då är du redan lite "van" då. Tack och lov är det sällan jag skriver året, så jag ska nog överleva, hah!
Man tröttnar ju på att kommentera om man inte får respons från den som skriver bloggen och läser kommentarerna. Delger jag mina tankar om det du skrivit är det klart att det är kul om du svarar tillbaka, om så bara "Tack", "Trevlig helg", "Okej" eller ett svar på det man skrivit.
Haha nej jag gör ju inte smilisar! Jag tycker inte om det i sånahär texter, och jag är master of överanvändning av smilies så det är inget eller allt för mycket i mitt fall. Hade jag dock haft såna som du (eller tyyp, att det är gubbar istället för paranteser och punkter) så hade jag kunnat använda det.
Förlåt, nu fick du ett helt inlägg till svar igen, hahah! Hoppas inte det gör nåt!

Anneli: Men åh så söt du är då!! Nu sitter jag här och rodnar ju, haha!
Haha, så typiskt att det var just en bra bild som blev "förstörd" så. Oscar brukar vara så bra på att göra nån min eller så, när jag försöker se bra ut för att få en fin bild för att det kan vara kul att ha en sån bland alla galna bilder också, hah! Eller så tänker jag ta en oseriös bild och då står han där och ser ut som en liten änglapojke. Aldrig är man nöjd, hah!





Sådär, då var frukosten intagen.
Blev lite tokigt i natt så jag somnade inte förrän vid 4 och chansade på att ställa klockan på 9. Jag börjar lära mig att är jag så dum så jag ställer klockan för tidigt för att vara duktig och komma upp i tid/inte sova för länge, då snoozar jag förbi och sover några timmar till. Jag hade kunnat vara så korkad och ställa klockan på 7-8 för det känns som en bra tid att gå upp, och så är man trött till ikväll. Men jag hade knappast vaknat då. Så 9 blev bättre, strax före 10 kom jag upp. Kände mig så pigg, stängde av snoozet och kom på mig själv med att nicka till flera gånger, hah!

Kommentarer
Postat av: (hjärta) Jasas

MÄH, jag vill ju ha långa svar. Eller ja, svar - långt som kort (men det gör absolut ingenting om det är långt) :D TACK!! Tuffe-tåg det med smilisarna, ändå! Jag är verkligen nöjd över mina rosa göbbar! :D



Duktigt att komma upp så pass, ändå med tanke på att du somnade så sent (eller tidigt, beroende på hur man ser det) :D

2010-01-02 @ 12:20:20
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Jag tycker det är duktigt att ställa klockan bara ;) Sånt gör jag bara om jag har en tid att passa.

2010-01-02 @ 12:55:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0