Mitt sista 12 januari år 2010

Anneli: Då borde dom ju ändå ha mer speed på mig eftersom dom redan tabbat sig en gång innan, och även om dom har mycket så bör ju deras två-tre veckor hålla, det är ju därför man har såpass med marginal. Men som sagt så har det precis varit jul och säkert massa julklappar/mellandagsreafynd som strulat så förmodligen har dom en hel del att göra, ja.

Marina: Det kan man absolut få lov att göra, hehe.

Jasas: Ja, tyvärr höll jag på att skriva men det blev ju bra, haha!





Jaja, det är så det kan bli.
Verkar bara vara jag som ser felen i bloggen och det kan jag leva med. Konstigt att det blir så dock men det reder sig nog tills nästa designbyte hoppas och tror jag. Lari, som har DDB, svarade och kollade och jag känner att kan inte han, då går det inte, haha!

Har vart en något produktiv dag idag.
På hemmaplan alltså, inte här inne. Òscar har varit hemma vilket leder till att jag gör mindre eftersom det är SÅ segt att dra igång sig själv när man är fler hemma och alla inte är igång. Och över lag gillar jag bättre att städa när jag är ensam hemma. Har alltid gjort, sen jag bodde hemma. Kunde städa igenom hela lägenheten medans dom var på jobbet, bara för att det är kul.

Förhoppningsvis kan jag fortsätta imorgon.
Alltså; förhoppningsvis går han imorgon. Så jag kan fortsätta. Är snart redo att ge mig på klädkammaren. Blev lite chockad dock för jag köpte galgar i lördags, 20 stycken. Alla gick åt när jag bytte dom vi har här. Whoot? Så det blir till att köpa fler när vi ska köpa nya kuddar i veckan här.

Men nu ska det bli ordning.
Ska man göra det kan man lika gärna göra det ordentligt, tycker jag allt. Vi har massa, massa, maaassaaa galgar verkligen. Jag har fått från både mamma och pappa som har bytt och/eller slängt så jag hade utan problem kunnat öppna klädbutik, om man ser till galgarna. Men, så tycker jag det är roligare om alla är samma. 1.50 kr/galgen är helt okej.

Annars känns det ju rätt flum McDum.
Funderar, men det har inte hänt så mycket idag. Kändes som det var nåt bra, men inte vad jag kan komma på. Haha, det känns ju lite ledsamt. Men det kunde varit värre, mycket värre. Jag har ju ändå hälsan i behåll, så gott som. Ja, man kan säga att jag tänkt idag.

Nu tänkte jag faktiskt titta film, bara sådär.
När jag såg reklamen på TV trodde jag det var en serie, som jag tänkte tanka, men så var det en film; Something New. Och Prison Break började ju som att jag trodde det var en film, som jag veerkligen ville se på bio, men som visade sig vara en av världens bästa serier (tills dom blev för pengakåta för att avsluta den rätt) så det här kan nog bli bra, det hoppas vi på i alla fall, right!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Likadana galgar! Vilken ambition :) De var inte så dyra iof nej. Men hjälp, om vi skulle försöka få till likadana, vi har så många :) Ska man ha gäster brukar jag väl försöka få till likadana att hänga på hatthyllan, men i klädkammaren och så... nej ;) Har ju också fått och samlat på mig en himla massa. Men de behövs till alla våra kläder.

2010-01-13 @ 10:38:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0