Det går ju framåt, i alla fall

Men hallelujah, har jag sovit den senaste veckan eller? Det kom ju ett avsnitt Grey's Anatomy förra veckan som jag inte sett? Nu får jag ju vänta med One Tree Hill och se Grey's först.

Sen blev jag lite glad att jag faktiskt bestämde mig för att ringa Elgiganten idag. Igår kom ett SMS att min vara var klar att hämtas och så satt jag och funderade att det är ju säkert ett standradmeddelande dom alltid skickar via nån databas, men eftersom dom lovade att skicka laddaren så gör dom ju det ändå. Men så blev jag lite nyfiken på när och sådär, men funderade på att vänta till nästa vecka för har dom lovat så skickar dom den ju. Men så ringde jag nu.

Det är ju inte det lättaste att komma fram till butiken, vet inte var hon satt som jag pratade med men hon "svarar för dom" sa hon. Och så berättade jag att den varit inlämnad i tre veckor, igår fick jag SMS och jag vill inte att det ska gå ytterligare veckor för att dom väntar och jag väntar, att jag bara ville checka så att den verkligen blir skickad. Och tro fan att hon säger att det i alla fall inte står nåt i datan om att den ska skickas. Hon försökte ringa butiken men inget svar.

Hon tog min adress för den stod inte vad hon kunde se (dock lämnar man ju den när man köper sakerna, så dom hade kanske fått tag på den i butiken, men förmodligen hade dom den inte där heller direkt) och skickade det till dom och skulle be dom höra av sig till mig och bekräfta att den är skickad. Jag blir liksom inte ens förvånad längre. Så sugigt för hade dom skickat den igår hade jag med lite tur kunnat haft den imorgon.

Nu kommer den la om en vecka med min tur. Jag ska också bli en sån som ringer högsta hönset och gapar och skäller. Då får man ju sin vilja igenom och jävlar vad bra allt går. Vi som bara är snälla och försöker ta allt med ett leende, det är ju vi som får sån här skit. Den som gapar högst får mest. Så nu ska jag spela bort irritationen och be till gudarna för deras skull att dom skickar den ASAP! Inte vänta en vecka som när dom skickade till verkstan.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Vet inte ens vad jag ska skriva om det här, längre. Nu tycker jag ta mig fan att det får räcka, så att du får din älskade laddare!!! PRONTO!

2010-01-21 @ 20:19:21
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Var här inne en snabbis igår och hade också missat att det kommit Greys! Så tack för att du påminde mig :)



Jadu... jag hoppas att du får den snart, men det verkar ju inte gå framåt direkt :(

2010-01-22 @ 16:29:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0