Change of plans

Nästa gång jag... ja, när skatten kommer ska jag skriva att jag tror att vi får betala tillbaka, så kommer vi få massor tillbaka. Allt jag skriver här blir inte av, haha!

Mamma ringde och frågade så det var här hon skulle hämta mig. Tydligen skulle dom på kalas hos Anders pappa innan vårat bad men efter Antons. Blir ju lite kort om tid så vi bestämde att mamma hämtar mig så vi är där när Anton är klar, sen åker vi alla upp på kalas och så åker vi ner när det är dags för badet. Han bor bara några minuter ifrån, så det är ju perfekt.

Tur var bara att det blev nu om en strax och inte när hon ringde, då stod jag med raklödder lite här och var (för att det skvätte/kastade, jag hade bara smetat på benen - så redd vi ut det) och ett ben rakat och ben inte. Ehh, jo men jag är nog klar om några minuter, inte. Utan att ha packat eller nåt. Där emot blev det inget Sims men det finns ju kvar till i veckan som tur är.

Jag får väl pappa på att jag tror att den här "förkylningen" efter allt damm igår kommer vara i flera veckor nu (så kanske den går över i badet). Ojojoj, tänk att gå dragandes med den nu, känns inte roligt alls. Haha! Ha en fin kväll och dag, jag ska försöka!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

HAH, hur visste du att jag skulle kommentera något om rakluddret? :P

2010-02-03 @ 20:50:04
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0