Back to the 90's

Jasas: När jag bestämt mig färdigt om den är färdig och så, så ska jag visa!

Anneli: Ja precis, nu är dom som vilket inredningsprogram som helst, eller Äntligen hemma som du säger, fy! Jag kommer då inte titta på det igen om jag inte måste.
Container? Vår/höststädning? Vad är det? Haha, ne okej jag har faktiskt bott där man haft så förr men jag vet inte om det är för att vi aldrig sköter nåt av det yttre här eller vad grejen är, men jag har då aldrig sett röken av en container här på ett och ett halvt år. Och till tippen måste man ha bil, sen undrar dom varför folk lämnar möbler och sånt i/utanför soprummen? Men ja, så tänkte jag också.

Chathrine: Ja, service kändes fel men fick inte fram vad som skulle varit. Servis, ja så kanske det är. Kändes som ett hitta-på-ord, vet inte riktigt varför, haha!





Ne men titta där, där hittade jag ju lite kommentarer! Dom har då inte jag sett när jag tittat in här tidigare. Mutter, mutter. Jag är för förändringar så länge dom funkar.

Ja, jag kom inte så långt i röjandet. För två timmar sen publicerade jag förra inlägget. Då gick jag ut och hämtade två tidningsställ/tidsamlare med papper och diverse för att rensa. Problmemet var att första innehöll dom flesta av mina skolkataloger och många av mina skolfoton. MAJ GAD! Var lite kul ändå, 6-16 år i skolfoton, tror näästan alla årskurser var med, typ trean (lågstadiet) och nån mer som fattades tror jag. Och några fler bör finnas, frågan är bara var i så fall.

Förmodligen hos mamma nånstans men det räckte gott och väl med dessa, haha! Började med den kataogen när jag gick i ettan. Så liten man var! Och alla andra! Såg en klasskompis som jag inte gick i samma klass som förrän i högstadiet, men när hon gick i ettan då, där såg man verkligen hur lik hennes dotter är henne! Jag har tyckt hon är mer lik pappan innan, men där såg man verkligen hur lik hon var sin mamma. Kul när man ser sånt, eller "hittar" såna som man vet att man tittat på när man var mindre, och nu kanske gått i samma klass som eller känner eller så.

Så ja, det blev inte jättemycket mer gjort och nu kom jag på att vi inte ätit nån mat idag? Hmm, får väl se vad det blir av det här. Men nu är det ju i alla fall gjort tills imorgon, så jag lär ju inte fastna i massa foton då. Och då har jag ju inte heela dagen på mig, för det är ju baaad imorgon! På riktigt dessutom, det är ju att föredra tycker jag allt. Så vi får väl se om vi får nån mat i maggarna eller vad vi hittar på. Tack för idag, slut för idag!

Kommentarer
Postat av: jasas.se

Haha, jag hade också fastnat om jag hade varit du! :)

2010-01-31 @ 11:00:37
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0