Är det inte sjukt så säg

Ibland får jag så dumma idéer och tankar som näst intill skadar mig psykiskt. Eller, man kan väl säga att jag psykar mig själv (av nån anledning?).

Nu har jag suttit ett tag och tänk på om man skulle ta ett granbarr, försöka ha det mellan ögonlocken som om det liksom höll upp ögonen. Sen spritter den till och hoppar in i ögat och det känns obehagligt att ha nåt tjockt och extra där (tänker på när linsen springer iväg ibland) och så sitterj jag och tänker och tänker och nu känner jag nästan som nåt som är där? Hur sjuk är man inte egentligen då?

Eller som det finns såna glasskedar eller pinnar i trä (dock inte alla) dom är lite grövre och av nån anledning blir jag äcklad av att slicka på dom, så då sätter jag mig och tänker på det (nu också, smart) och mår illa för det ilar från tungan ner i magen för känslan är så äcklig. Eller att bita i en gaffel helt fel så det klingar och skär sig, iih. Nu får jag snart spasmer här om jag ska gå igenom allt sånt jobbigt, haha! Lite som vissa som har svårt när man river med naglarna på svarta tavlan.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Haha, ja, snacka om att psyka sig själv ;p

2010-01-20 @ 19:22:31
Postat av: ♥ Jasas

Ja man är så sjuk då man gör sånt, faktiskt! Jag har tuggat på min piercingkula en gång (den som sitter fast i staven som går genom tungan). Och det kan jag tänka på ibland.. så då är vi 2 som är sjuka, skönt va? ;D

2010-01-21 @ 20:15:45
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0