About to be a good day

Anneli: Men åh, nu börjar jag blir riktigt irriterad på att det inte funkar faktiskt. Vi har sagt för länge "Nu verkar det faktiskt funka" för nu gör det ju inte det. Blä!

Men tack, även om dom är suddiga och inte syns allt för bra alltid så är det ju så klart roligare att lägga upp mer när det är så lätt som webcam i datorn. Så tack!

Kan tänka mig att det känns extra konstigt när man sett lillsyskon från liten till stor. Som det blir för mig med Anton sen, Mattias har jag ju inte känt lika länge men det känns ändå konstigt. Jag tycker ju Anton är stor nu, bara som 8-åring men om 10 år när han blir 18 - ayayay...

Tack igen! Men jag såg faktiskt dina bilder igår och även om det inte är just låren så veet jag att det finns mycket som är och fint på dig också! Eller ja, haha det kändes elakt för det visste jag ju redan innan, men nu fick jag ju bildbevis också!





Goood morgon! Det här känns som en bra dag, fastän det ser lite tråkigt ut ute. När jag gick upp såg det ut som snöväder, nu ser det mest trist ut. Men, vad gör det?

Det är bad idag och det ser jag fram emot, massor! Alla små barn och hoppas att det går lika mycket framåt som förra veckan! Grymungar liksom. Det bästa är när man kan börja gå längre fram och pusha dom hårdare istället för att bara mesa fram.

Men nu ska jag joina tjejerna igen, snart får jag veta vem som vinner cycle 1. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda tills det är dags för bad. Känns som att vad det än blir, så blir det bra. Idag är ingen skitdag och idag går inget emot mig - för då jävlar! Haha!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Jag vet inte alls vad det var för fel på blogg.se igår? "Not found" var faktiskt ett tag sedan, sist det strulade här inne för mig stod det nått om internt serverfel?? Jag fattar ingen-ting!



Tack, vad du är söt :) Men så mycket av mina lår såg du faktiskt inte - haha! Nej, men allvarligt talat, tack för de fina orden :)



Ha så trevligt på badet! Kram

2010-02-07 @ 13:03:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0