Första deltävlingen

Anneli: Jag vet inte om han är det, jag bara antog det för att han är så stor men inte bara hög som typ greyhound utan "bred" också, och långhårig. Kanske kan vara en pyreneiska mastiffen för när jag tittar på första bilden påminner det mycket om honom. Får fråga, helt enkelt!

Jag förstår, nu känns det viktigare att mitt kommer fram så svarar du när du vill/behöver/orkar. Men jag tycker det var ett fint förtydligande, här!

Det är väl så att dom lär sig och utvecklas, som tur är. Men som just Hell's Kitchen, där vet dom ju vad som funkar och då är det nog lätt att dom spelar över liksom.
Det finns ju minst 10 säsonger av ANTM så jag vet ju inte om det blir värre sen, men som nu i första har dom en personlig tränare typ, och det har jag aldrig sett innan. Nu när jag sett så många säsonger är jag mest imponerad över att dom kommer på så många olika teman eller vad man ska kalla det. Hur och var dom fotas - och som vad.
Sen är Tyra med nästan hela tiden i denna säsongen, och i dom senare är det ju jätte exklusivt att hon är med för alla bara skriker när hon kommer in.

Haha, det tyckte jag nästan var lite elakt att inte tala om för honom att det började! Så lite glad är jag för Andreas att han fick se, fast du kunde ju blivit lite skonad då. Haha, Oscar pinade sig igenom det mest för att han lovat att vi skulle mysa och jag blev ledsen när han ville gå!





Nja, jag får väl säga att jag inte är speciellt nöjd med kvällens Melodifestival, nej. Men minns jag inte helt fel var det så förra året också och därifrån har jag ju favoriter också.

Ikväll fick jag två låtar som kändes dugliga efter första lyssningen; Hot-Hot-Hot och Anders Ekborgs låt. Och när jag började säga att jag tyckte den var bra insåg jag "Fan, jag börjar bli gammal när jag gillar sån här musik!" Men det säger väl mer att dom andra var så värdelösa. Jag gillade dock Salem Al Fakir efter andra lyssningen, så den kan nog gå hem sen.

Det är ju sisådär 80 veckor kvar med delfinaler så nån låt ska väl komma som man kan tänka sig att lyssna på. Jag tycker ju fortfarande att Tick Tock är bra och har den som alarm på telefonen. Sen att den inte gick så långt att det gick att heja på den, det är ju en helt annan fråga, hah! Ne men efter att ha lyssnat flera gånger på låtarna så fastnade dom flesta och kategoriserades som bra. Eller som Snälla, snälla som jag hatade först, men sen förstod och smälte totalt för den.

Och Oscar påminde mig att det var ju Norge som vann förra året. Att jag inte kom ihåg det, illa av mig. Han vann ju med storslam och allt. Plus att han också är bra fortfarande, även om man inte hört nåt från honom nu. Precis som Lottis Perelli. Hon var med och vann 2007 tror jag? Så därför var hon med förra året när hon lämnade över pippin. Men vad hade hon där att göra idag? Och vad har hon gjort där efter?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0