Lite presenter

Och jag kände att jag ville ta ett eget inlägg för att berätta om presenten vi fick i lördags när mamma, Anders och Anton var här på lite för-kalas.

Vi fick en övernattning på Sankt Jörgen Park Resort där man kan gå på spa, träna och få massa olika behandligar - bland annat. Så vi vill väl helst komma dit rätt tidigt, gå på nåt av deras träningspass, gå på nån spabehandling, sen är det trerätters supé på kvällen och så har vi ju ett rum där. På morgonen är det frukostbuffé och sen åker man hem, om jag fattat allt rätt.

Men det känns jättekul och det var bara för några dagar sen jag tänkte att det är så himla tråkigt att vi aldrig gjort nånting ihop så. Vi har ju varit i Finland och Umeå - och Västervik - men aldrig nånstans så iväg bara vi två. Så jag blev otroligt glad, även om jag önskade mig ett presentkort på Ikea, haha! Fast jag valde att inte byta.

Och ännu roligare var att på fredagkväll pratade vi om det och Oscar slängde ur sig "Jag tror vi får en spaweekend i Bjurholm" och så skakade vi hand att om det skulle vara nåt med spa, nåt med weekend eller nåt med Bjurholm så skulle han få rätt, och det fick han ju! Trots att det bara var nåt han slängde ur sig, den jäkeln. Men det gjorde ju inget, hellre det än om han gissat rätt på nåt vi inte ville ha, haha!

Så det var la det typ, hah! Svärmor ringer väl idag och då får Oscar sin historietidningsprenumeration, han skulle önska Ikea-presentkort till mig. Av pappa fick vi ju dammsugare och bakmaskin i julklapp och det tyckte jag räckte mer än väl som födelsedagspresenter också. Resten har vi ju inte träffat för vi valde att inte ha kalas (man har inte det när man är så gammal som 21 och 22, om det inte är jämt) men jag är gott nöjd med det vi fått, mer än lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0