Top Model from the beginning

Hi, my name is Jenni and I'm a Top Modelaholic.

Jag tycker ju att det är bra och har egentligen alltid gjort, men bara sett från vad jag tror, fjärde säsongen och nu har jag ju sett femte och sjätte när TV3 visar dom och är på sjunde. Jag har liksom fastnat när det varit marathon en lördag eller så och då har det allitd varit säsong fyra, om det nu är den. Så, igår bestämde jag mig för att tanka och titta på dom tidigare säsongerna.

Bara det att jag blev så extreeemt besviken på första säsongen. Den är inte i närheten av lika bra som dom jag sätt hitintills - så dålig till och med att jag tänkte strunta i det men så var det bara nio avsnitt och då tänkte jag att det var lika bra.

Och det är inte det att tjejerna är skamligt dåliga, inte mer än annars. Men upplägget. Och filmningen och Tyra. Dessa tre-fyra säsonger jag sett är så mycket bättre och starkare på nå vis. Vet inte riktigt vad det var som gjorde det så stort, när det var så lamt i början. Men jag funderar på när Sverige började visa det, om det var först när det blev stort - och bra?

Kommentarer
Postat av: Anneli

De lär sig nog och utvecklas :) Var samma när de visade någon tidig säsong av Hell's Kitchen, jag trodde jag skulle dö av tristess... det var ingen action alls :P Även om jag iofs tycker att de senaste säsongerna blivit ganska överdrivna, men det är en annan sak ;)

2010-02-06 @ 20:50:45
Postat av: ♥ Jasas

Åh, jag tycker också om det! Brukar bli så glad då jag råkar zappa in på det på eftermiddagarna eller när det nu går :D



Tur att det blir bättre och bättre, iaf. Eller håller en bra tråd då det väl blivit bra.. hellre det än tvärt om. För SÅ besviken man blir ibland då man redan tycker att en serie är bra, då den inte kan hålla måttet. Hua.

2010-02-06 @ 22:38:23
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0