Loads of fun

Haha, åh vad jag gillade den här historien. Helst ska man ju läsa (även om man gör det i huvudet) taxichaufförens citat med indisk brytning - I sure did!!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Kunde inte kommentera förra inlägget - och nu har jag glömt allt vad jag skulle skriva. Men väldigt(!!!!!) intressant diskussion! :O

2010-02-18 @ 23:13:56
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Har inte kommit åt flera av inläggen :( Buhu... Minns bara det med politiken också, vilket är trevligt att man kan ha diskussioner om ;) Det underlättar dock att vara insatt lite grann, annars baserar man sina beslut på ... ingenting? Du kan ju allid rösta blankt annars, vilket jag kanske måste göra, eftersom ingen tycker som jag? Irriterande.

Vad gäller skolpolitiken är jag, mot min egen vilja, tyvärr lite lite blå... eller ja, ganska mycket blå, för jag håller med om i det mesta, men sen faller det på att de gärna vill stärka klassystemet. Tydligen är det inte lika viktigt med behöriga lärare på yrkesprogrammen enligt dem ??? Men nog krävs det mer struktur och disciplin i den svenska skolan! In med betyg i uppförande igen! Något måste göras iaf, för jag är så trött på elever med attityd, som vet att de kommer undan med det också! MORR!

2010-02-19 @ 17:50:28
Postat av: Anneli

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEN! Här vill jag önska grattis till massa länge tillsammans! Oscar och Jenni! Men blogg.se säger "not found" :P

2010-02-19 @ 17:51:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0